Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Na Vyhlídce - Hřensko

Hřensko

Nabízíme ubytování a gurmánskou kuchyni uprostřed národního parku České Švýcarsko, přímo u vstupu do Soutěsek, Pravčická brána na dohled. Nově druhý penzion Nad Soutěskami cca 30 m daleko, možnost privátních akcí, v obou objektech dohromady kapacita až 59 lůžek. K dispozici: dětské hřiště, nekuřácká restaurace, panoramatická terasa, wi-fi internet zdarma, vlastní parkoviště i pro autobus. Tip na …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Mezná 80, Hřensko
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Děčín
Obec
Hřensko

Fotogalerie k článku

Nabízíme ubytování a gurmánskou kuchyni uprostřed národního parku České Švýcarsko, přímo u vstupu do Soutěsek, Pravčická brána na dohled. Nově druhý penzion Nad Soutěskami cca 30 m daleko, možnost privátních akcí, v obou objektech dohromady kapacita až 59 lůžek. K dispozici: dětské hřiště, nekuřácká restaurace, panoramatická terasa, wi-fi internet zdarma, vlastní parkoviště i pro autobus. Tip na výlet: Loupežnický hrad, Dolský mlýn, Jetřichovice, Saské Švýcarsko vyhlídkovým busem, Tiské stěny.

Možnosti stravování

Do přízemí je situována stylová restaurace s bezbarierovým přístupem, možností celodenního stravování, s televizí a s bezplatným bezdrátovým wi-fi připojením k internetu. Celá budova včetně restaurace je nekuřácká, kouřit lze tedy pouze na venkovní terase. V restauraci je možno obsadit cca 40 míst, na letní terase 80 míst.

Popis okolí

Celý region je již historicky silně zaměřený na turismus. V bezprostředním okolí probíhá množství pěších i cyklistických tras a leží rozmanité turistické pamětihodnosti rozhledny, odpočívadla, zříceniny starodávných skalních hradů atd.. Přímo u penzionu je vchod do Soutěsek, Pravčická brána stojí pět kilometrů daleko. Do deseti minut jízdy leží Hřensko, ve kterém je několik dalších restaurací, obchody, pošta či autobusové spojení.V blízké České Kamenici naleznete banky, bankomat, vlakové nádraží, nákupní centrum i tenisové kurty. Vykoupat se můžete v Jetřichovicích. Dvacet kilometrů daleko pak leží okresní město Děčín, nabízející termální koupaliště s plaveckou halou, ZOO, Děčínský zámek s Růžovou zahradou, muzeum a mnohé další.

Tipy na výlet po okolí

Viz naše webové stránky.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den v růžovém Děčín 2024 - Děčín

15.06.2024 - 15.06.2024
Děčín

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice.

Královský košt Děčín 2024

17.08.2024 - 17.08.2024
Na pěší zóně pod…

Největší pultová degustace českých a moravských vín

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete