Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Na výsluní - Železný Brod

Železný Brod

K dispozici je nový samostatný dům nacházející se na rozhraní Českého ráje, Jizerských hor a Krkonoš. Má překrásný výhled na Český ráj, Jizerské hory a Lužické hory. Dva samostatné apartmány, každý má svou koupelnu a sprchu. Kuchyně jsou vybavené elektrickým sporákem, lednicí, mikrovlnou troubou a kávovarem. Každý apartmán má svůj velký balkón se zahradní nábytkem. Tři třílůžkové ložnice, jedna j…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

K dispozici je nový samostatný dům nacházející se na rozhraní Českého ráje, Jizerských hor a Krkonoš. Má překrásný výhled na Český ráj, Jizerské hory a Lužické hory. Dva samostatné apartmány, každý má svou koupelnu a sprchu. Kuchyně jsou vybavené elektrickým sporákem, lednicí, mikrovlnou troubou a kávovarem. Každý apartmán má svůj velký balkón se zahradní nábytkem. Tři třílůžkové ložnice, jedna jedno -lůžková. Vytápění objektu elektrickým ústředním topením, ohřev vody dvěmi elektrickými bojlery. Dvě velké zahrady oplocené živým plotem slouží k odpočinku. Jedna obývací hala (35m2) je vybavená barevnou televizí, satelitem a rádiem.

Možnosti stravování

Možnost vlastního vaření.

Popis okolí

Ke koupání, rybaření a vodním sportům slouží řeka Jizera (3km), přírodní jezero v lomu v lese, (1km), koupaliště v Železném Brodě, (3km), přehrada v Jablonci nad Nisou (10 km). Výborné podmínky pro pěší turistiku a cyklo- turistiku do Českého ráje, Jizerských hor a Krkonoš. Jízdárna i půjčovna koní je v rozmezí od 500 m do 10 km.

Tipy na výlet po okolí

Hrad Frydštejn 5 km, Černá Studnice v Jizerských horách, 8 km, Ještěd 15 km, pískovcová skalní města Malá Skála 5km, Hrubá Skála 10 km, hrad Kost 20 km, hrad trosky 18 km, zámek Sychrov 15 km, Dlaskův statek (lidová architektura) v Dolánkách u Turnova 8 km, muzeum v Železném Brodě 2 km.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Ojedinělý orientační závod Dogainin…

13.04.2024 - 13.04.2024
Smržovka

Zúčastněte se prvního ročníku unikátního orientačního závodu Dogaining. Závod se poběží 13. dubna a odstartuje z Løype…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete