Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Němcová - Černá v Pošumaví

Černá v Pošumaví

Malý rodinný penzion se nachází cca 100m od Lipenského jezera v obci Černá v Pošumaví v Chráněné krajinné oblasti Šumava. Černá v Pošumaví leží na levém břehu Lipenské přehrady zhruba 18 km jihozápadně od Českého Krumlova. Malý rodinný penzion se nachází cca 100m od Lipenského jezera v obci Černá v Pošumaví v Chráněné krajinné oblasti Šumava. Černá v Pošumaví leží na levém břehu Lipenské přehrady…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Černá v Pošumaví 135, Černá v Pošumaví
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Černá v Pošumaví

Fotogalerie k článku

Malý rodinný penzion se nachází cca 100m od Lipenského jezera v obci Černá v Pošumaví v Chráněné krajinné oblasti Šumava. Černá v Pošumaví leží na levém břehu Lipenské přehrady zhruba 18 km jihozápadně od Českého Krumlova. Malý rodinný penzion se nachází cca 100m od Lipenského jezera v obci Černá v Pošumaví v Chráněné krajinné oblasti Šumava. Černá v Pošumaví leží na levém břehu Lipenské přehrady zhruba 18 km jihozápadně od Českého Krumlova. Ve vybavení pokojů je lednice, varná konvice, základní sada nádobí. Možné je použití kuchyně. Stravování nabízí několik restaurací v okolí.

Možnosti stravování

Ve vybavení pokojů je lednice, varná konvice, základní sada nádobí. Možné je použití kuchyně. Stravování nabízí několik restaurací v okolí.

Popis okolí

Rekreační obec Černá v Pošumaví je svou polohou přirozeným středem lipenské oblasti. Největší šířka vodní nádrže v těchto místech vytváří příznivé podmínky pro rekreaci, koupání a vodní sporty jako jachting a windsurfing, včetně rybaření. Je zde přístav lodní přepravy, půjčovna lodí a šlapadel. Nádherná okolní příroda nabízí řadu turistických a cykloturistických stezek. V zimě na Vás čeká Skiareál Lipno, který nabízí lyžování, vodní zábavu v Aquaworldu Lipno, dětský koutek, jízdu na bobové dráze, psí spřežení, bruslení na zamrzlém Lipně, tenisovou halu, bowling, squash, fitness.

Tipy na výlet po okolí

Český Krumlov: zámek a divadlo s otáčivým hledištěm (jediné v Evropě), muzeum voskových figurin, muzeum mučících nástrojů, galerie Egona Schieleho, Hluboká nad Vltavou: světoznámý zámek, ZOO a lovecký zámeček, zámek Rožmberk

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete