Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Novák - Horní Planá

Horní Planá

Pension Novák se nachází na samém okraji malebného městečka Horní Planá, v jednom z mála rekreačních středek s písčitým přístupem k Lipenské přehradní nádrži. Téměř celoročně včetně Silvestra můžete využít nabídku ubytování v deseti pokojích s vlastní sprchou, toaletou, včetně teplé i studené vody. K pensionu patří vlastní parkoviště a úschovna kol. Možné je pořádání večerního grilování či poseze…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Palackého 23, Horní Planá
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Horní Planá

Fotogalerie k článku

Pension Novák se nachází na samém okraji malebného městečka Horní Planá, v jednom z mála rekreačních středek s písčitým přístupem k Lipenské přehradní nádrži. Téměř celoročně včetně Silvestra můžete využít nabídku ubytování v deseti pokojích s vlastní sprchou, toaletou, včetně teplé i studené vody. K pensionu patří vlastní parkoviště a úschovna kol. Možné je pořádání večerního grilování či posezení s přáteli. Vítáni jsou také hosté, se svými zvířecími miláčky.

Možnosti stravování

Restaurace v objektu.

Popis okolí

Pension Novák ubytování Lipno se nachází uprostřed klidné zóny v malebné Horní Plané, v jednom z mála rekreačních středek s písčitým přístupem k Lipenské přehradní nádrži.

Tipy na výlet po okolí

Nedotčená příroda Šumavského národního parku vybízí k túrám na Plešné jezero a desítky dalších zajímavých míst. Zkrátka nemusejí přijít ani milovníci kulturních památek - dvacet kilometrů vzdálený Český Krumlov, jehož historické centrum je zapsáno na seznamu UNESCO. Za zmínku stojí taktéž Rožmberk, Vyšší Brod a další.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete