Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Novopacké sklepy - Nová Paka

Nová Paka

Pension a restaurace Vám nabízí stylové ubytování v centru města v útulných pokojích umístěných v podkroví krásné restaurace. Ubytování: 4 pokoje pro 2 až 3 osoby, malý samostatný domek pro skupiny 6 až 12 osob. K dispozici jsou pro Vás dvou až tří lůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím. V ceně je samozřejmě i veškeré vybavení a příslušenství: TV, satelit, sprcha a WC. Pro skupiny, rodiny s dět…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Lomnická 76/76, Nová Paka
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Jičín
Obec
Nová Paka

Fotogalerie k článku

Pension a restaurace Vám nabízí stylové ubytování v centru města v útulných pokojích umístěných v podkroví krásné restaurace. Ubytování: 4 pokoje pro 2 až 3 osoby, malý samostatný domek pro skupiny 6 až 12 osob. K dispozici jsou pro Vás dvou až tří lůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím. V ceně je samozřejmě i veškeré vybavení a příslušenství: TV, satelit, sprcha a WC. Pro skupiny, rodiny s dětmi, či zaměstnance firem nabízíme ubytování v nově zrekonstruovaném penzionu vedle restaurace. Domácím mazlíčkům vstup povolen. Úschova cenných předmětů. Internet.

Možnosti stravování

Poskytujeme snídaně. Při vícedenních pobytech nabízíme možnost polopenze, případně plné penze. Restaurace otevřena každý den, hotová jídla, speciality. Počet míst: restaurace v přízemí 80 míst.

Popis okolí

Jestliže dorazíte do Nové Paky, východní brány českého ráje, přijměte naše pozvání. Nacházíme se cca 100 m od náměstí směrem na Starou Paku, pár metrů od zdejšího Muzea, Klenotnice a Kláštera. Cestou z náměstí k nám na Vás dýchne novopacký genius loci, minete Městské kulturní středisko, majestátní budovu Klenotnice a malebný Suchardův dům. Naproti kinu spatříte stylový dům Penzionu a restaurace Novopacké sklepy.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Jičíně | duben 2024

22.04.2024 - 22.04.2024
17. Listopadu 47; 506…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete