Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Onyx - Český Krumlov

Český Krumlov

Hotel Penzion Onyx je rodinný penzion, ve stylu tradičního anglického venkovského hotelu. Kapacita je 6 dvojlůžkových pokojů a 1 apartmá pro 4 osoby. Je možné přidat 7 přistýlek, a to: dvě v apartmá, dvě ve velkém dvojlůžkovém pokoji a po jedné v třech dvojlůžkových pokojích. Konečná kapacita je 23 lůžek.Vybavení penzionu: všechny pokoje mají vlastní koupelnu s vysoušečem vlasů, pokoj s bezbarier…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Hotel Penzion Onyx je rodinný penzion, ve stylu tradičního anglického venkovského hotelu. Kapacita je 6 dvojlůžkových pokojů a 1 apartmá pro 4 osoby. Je možné přidat 7 přistýlek, a to: dvě v apartmá, dvě ve velkém dvojlůžkovém pokoji a po jedné v třech dvojlůžkových pokojích. Konečná kapacita je 23 lůžek.Vybavení penzionu: všechny pokoje mají vlastní koupelnu s vysoušečem vlasů, pokoj s bezbarierovým přístupem a vybavením, telefon, satelitní televize, bezpečné parkování, pobyt zvířat je dovolen na požádání.

Možnosti stravování

Bohatá snídaně ve formě bufetu.

Popis okolí

Penzion Onyx se nachází na okraji starého města Český Krumlov, pouhých 10 minut pěšky z historického centra. Nabízí Vám klidné útočiště z rušného prostředí tohoto krásného středověkého města.

Tipy na výlet po okolí

Zámek Hluboká, Hrad Rožmberk a okružní plavby na lipenském jezeře.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete