Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Pampeliška - Prášily

Prášily

Nově postavený penzion Pampeliška se nachází v nádherné přírodě Šumavy v obci Prášily.V patře penzionu Pampeliška na Šumavě jsou 3 dvoupokojové apartmány, každý pro šest osob s možností dvou přistýlek. Součástí každého pokoje penzionu Pampeliška je koupelna s masážním sprchovým koutem s WC. Dále hosté na pokojích naleznou plně vybavený kuchyňský kout s dvouvařičem, rychlovar…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Prášily 154, Prášily
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Prášily

Fotogalerie k článku

Nově postavený penzion Pampeliška se nachází v nádherné přírodě Šumavy v obci Prášily.

V patře penzionu Pampeliška na Šumavě jsou 3 dvoupokojové apartmány, každý pro šest osob s možností dvou přistýlek. Součástí každého pokoje penzionu Pampeliška je koupelna s masážním sprchovým koutem s WC. Dále hosté na pokojích naleznou plně vybavený kuchyňský kout s dvouvařičem, rychlovarnou konvicí a nádobím.

Možnosti stravování

V přízemí penzionu Pampeliška hosté naleznou obchod s potravinami a cukrárnu s 35 místy k sezení. Potraviny i cukrárna nabízí širokou škálu sortimentu, která uspokojí každého zákazníka.

V letním období lze využít možnost příjemného posezení na terase. Hosté mají možnost vlastního stravování ve vybavené kuchyňce.

Popis okolí

Obec na Prášilském potoce pod vrchem Ždánidla (1308 m). Po čtyřiceti letech izolace, kdy byla osada součástí vojenského výcvikového prostoru Dobrá Voda, se Prášily opět stávají přirozeným centrem této oblasti Šumavy. Turistické středisko leží 17 km jihozápadně od Sušice na území Národního parku Šumava.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete