Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Panorama - Malá Úpa

Malá Úpa

Rodinný pension PANORAMA se nachází v klidném prostředí východních Krkonoš 300 metrů od malé horské obce Horní Malá Úpa 1030m.n.m Pension je situován na velice tichém a klidném místě nazývaném ,, Nové Domky´´. Pro svou polohu s výhledem na majestátnou horu Čech, Sněžku 1602 m.n.m, je proto oblíben hosty,kteří v penziónu opravdu nacházejí rodinnou pohodu a cítí se tu jako doma ............. Vám kt…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Horní Malá Úpa /37, Malá Úpa
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Malá Úpa

Fotogalerie k článku

Rodinný pension PANORAMA se nachází v klidném prostředí východních Krkonoš 300 metrů od malé horské obce Horní Malá Úpa 1030m.n.m Pension je situován na velice tichém a klidném místě nazývaném ,, Nové Domky´´. Pro svou polohu s výhledem na majestátnou horu Čech, Sněžku 1602 m.n.m, je proto oblíben hosty,kteří v penziónu opravdu nacházejí rodinnou pohodu a cítí se tu jako doma ............. Vám který jste ještě u nás nebyli nabízíme možnost celoročního ubytování v 6-ti pokojích, celková kapacita penziónu je 22 lůžek .Každý pokoj má své nově vybudované oddělené sociální zařízení se sprchou.umyvadlem a toaletou. Pokoje jsou umístěny v prvním patře. Stravování je formou polopenze. Snídaně + vždy teplá večeře Pobyt zpříjemní stylová restaurace s krbem a barem. V odděleném salónku si můžete sledovat BTV , nebo jen relaxovat po celodenním putování po horách.

Možnosti stravování

Stravování je formou polopenze. Snídaně + vždy teplá večeře Pobyt zpříjemní stylová restaurace s krbem a barem.

Popis okolí

V zimním období jsou zde ideální podmínky pro zimní sporty. Upravované běžecké tratě a lyžařské vleky v blízkosti pensionu. Běžecké tratě navazují na Krkonošskou lyžařskou cestu,která je každodenně upravovaná. Do největšího lyžařského areálu U KOSTELA , Vás zdarma v zimní sezóně odveze a nazpět přiveze SKIBUS. Menší lyžařské vleky vzdáleny od pensionu cca 300m .Jsou zde i půjčovny lyžařského a sportovního vybavení.Parkovat můžete v zimním období na parkovišti cca 250 m od pensionu.Léto nabízí nejen ideální podmínky pro horskou turistiku a cykloturistiku,ale i sběr lesních plodin a relaxaci v krásném prostředí východních Krkonoš. Hosté se mohou kromě krásné okolní přírody a panoramatického výhledu na Sněžku těšit i na posezení pod slunečníky s kávou, borůvkovým koláčem či zmrzlinovým pohárem. Večer posedět u táboráku nebo si objednat grilování masa,kuřat nebo špekáčků.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Trautenberkova 13 2024 - Malá Úpa

09.06.2024 - 09.06.2024
Malá Úpa

Z dětství asi nemáte k Trautenberkovi vybudovaný právě vřelý vztah, my vám ale ukážeme, že spojení s touto legendou…

Hypnotizér ve Dvoře Králové | květe…

29.05.2024 - 29.05.2024
náměstí Václava Hanky…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Den v růžovém Trutnov 2024

07.06.2024 - 07.06.2024
HOSTINEC DVORAČKA –…

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Ochutnejte speciality na grilu.

4. Pochod pro hospic 2024 - Špindle…

22.06.2024 - 22.06.2024
Špindlerův Mlýn

Srdečně Vás zveme na 4. Pochod pro hospic, jehož cílem je podpořit službu domácí hospicové péče a současně ukázat…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete