Statistika našeho portálu

  • 102 230 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Patrik & Filip - Harrachov

Harrachov

Penzion PATRIK a FILIP se nachází přímo na hlavní třídě malebného městečka Harrachov. Ubytovací kapacita je 30 lůžek. Máme zde 9 pokojů, z toho dva apartmány. Pokoje jsou dvou až pětilůžkové i s možností přistýlky. Každý pokoj má samostatné sociální zařízení se sprchovými kouty a televizi se satelitem. Možnost parkování je přímo před penzionem. Hosté zde mohou využívat také saunu, která je součás…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Harrachov 615, Harrachov
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Harrachov

Fotogalerie k článku

Penzion PATRIK a FILIP se nachází přímo na hlavní třídě malebného městečka Harrachov. Ubytovací kapacita je 30 lůžek. Máme zde 9 pokojů, z toho dva apartmány. Pokoje jsou dvou až pětilůžkové i s možností přistýlky. Každý pokoj má samostatné sociální zařízení se sprchovými kouty a televizi se satelitem. Možnost parkování je přímo před penzionem. Hosté zde mohou využívat také saunu, která je součástí penzionu. Máme zde také nabídku kvalitních moravských vín a drobný doplňkový prodej. Těšíme se na Vaši návštěvu a doufáme, že se k nám budete rádi vracet. Naším hlavním přáním je Vaše spokojenost.

Možnosti stravování

Našim hostům nabízíme snídaně, v případě zájmu zajistíme polopenze v blízké restauraci.

Popis okolí

Náš penzion nabízí krásný výhled na Černou horu s are-álem skokanských můstků a sjezdových tratí. Pro příznivce běhu na lyžích je udržováno několik běžec-kých tratí a také velká běžecká magistrála. Ve vzdálenosti 200 m od penzionu je stanice čtyřsedačkové lanovky.

Tipy na výlet po okolí

Harrachov je středisko zimních sportů a významné rekreační středisko, které se nachází v nejzápadnější části Krkonoš u státní hranice s Polskou republikou. Město je rájem pro turisty v letním i zimním období. Naleznete zde spou-stu značených tras pro pěší turistiku i horská kola. V blízkém okolí se nachází tenisové kurty, minigol-fová a volejbalová hřiště a koupaliště. V létě doporučujeme také koupání v řece Mumlavě. Jsou zde také sklárny známé v celém světě a sklářské muzeum.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Turnově | duben 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Trávnice 670, Turnov

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

SVÁTEČNÍ auto moto farmářské a bleš…

08.05.2024 - 08.05.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete