Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Pavlovka - Malá Úpa

Malá Úpa

Rodinný penzion PAVLOVKA se nachází v katastru obce Malá Úpa cca 100m od Spáleného Mlýna v dosahu ski areálu U kostela se třemi sjezdovkami. Pokoje jsou nově a vkusně vybaveny. Každý pokoj má koupelnu se sprchovým koutem a WC. Větším skupinkám, školám nebo školením necháváme celý penzion k dispozici nutno předem rezervovat termín. V tomto případě není závazný ceník, cena se odvíjí od počtu osob d…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dolní Malá Úpa 26, Malá Úpa
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Malá Úpa

Fotogalerie k článku

Rodinný penzion PAVLOVKA se nachází v katastru obce Malá Úpa cca 100m od Spáleného Mlýna v dosahu ski areálu U kostela se třemi sjezdovkami. Pokoje jsou nově a vkusně vybaveny. Každý pokoj má koupelnu se sprchovým koutem a WC. Větším skupinkám, školám nebo školením necháváme celý penzion k dispozici nutno předem rezervovat termín. V tomto případě není závazný ceník, cena se odvíjí od počtu osob dohodou. Nabízíme tři dvoulůžkové pokoje, jeden třílůžkový pokoj, tři čtyřlůžkové pokoje, dva pětilůžkové pokoje oba s palandou.V případé obsazeného penzionu Vám zajistíme přistýlku.

Možnosti stravování

V penzionu se nachází restaurace pro čtyřicet osob s nádhernými kachlovými kamny, která je otevřena nejen ubytovaným hostům, ale i veřejnosti,a která zároveň slouží jako společenská místnost s TV-SAT. Máme bohaté zkušenosti s pořádáním svateb, oslav životních jubileí a firemních akcí. V případě těchto akcí bude celý penzion včetně restaurace k dispozici pouze pro ubytované hosty. V létě můžete posedět na terase s výhledem na řeku Malou Úpu.

Popis okolí

Kolem penzionu vedou turistické, cyklistické a běžkařské stezky, které nabízejí nespočet výletů, třeba na 8 km vzdálenou nejvyšší horu Krkonoš - Sněžku, můžete navštívit Pec pod Sněžkou-7 km, kde na podzim 2007 otevřeli nejnovější umělou bobovou dráhu v ČR, nebo nedaleké Jánské Lázně se skělým aquaparkem, popřípadě vyjet na Černou horu osmimístnou kabinkovou lanovkou-jedinou v ČR. Pokud budete mít chuť, můžete si udělat výlet do Polska protože od penzionu na hranici je to pouhých 6 km.

Tipy na výlet po okolí

Sněžka 8km, Jánské Lázně 11km, Pec pod Sněžkou 6km a spousty turistických tras a cyklostezek.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

TrutnOFF Open Air Festival 2024

22.08.2024 - 25.08.2024
Na bojišti

TrutnOFF ke čtyřicetinám a na Den vrabců vybubnoval orla letošního setkání. Krále alternativního rocku, kultovní The…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete