Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion PIANO RANCH - Mladá Boleslav

Mladá Boleslav

Nabízíme Vám ubytování v nově zrekonstruovaném penzionu PIANO RANCH. K ubytování pro Vás máme připraveny jednolůžkové, dvojlůžkové a třílůžkové pokoje o celkové kapacitě 22 lůžek. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vlastním sociálním zařízením (masážní sprchový box), televizí se satelitním příjmem a přípojkou na internet. S každým zákazníkem jednáme individuálně podle jeho konkrétních potře…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Nabízíme Vám ubytování v nově zrekonstruovaném penzionu PIANO RANCH. K ubytování pro Vás máme připraveny jednolůžkové, dvojlůžkové a třílůžkové pokoje o celkové kapacitě 22 lůžek. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vlastním sociálním zařízením (masážní sprchový box), televizí se satelitním příjmem a přípojkou na internet. S každým zákazníkem jednáme individuálně podle jeho konkrétních potřeb a očekávání. Vždy dokážeme nalézt ten správný kompromis a vyjít svým klientům maximálně vstříc. Nenabízíme Vám jen pouhé ubytování, ale i možnost relaxace a to buď ve formě projížděk na koni, vyhlídkové lety (možno i balonem), tandemové seskoky padákem a další možnosti odpočinku. Penizon Piano Ranch si Vám dovoluje oznámit, že pro své klienty vybudoval zcela nové zázemí pro Vaše plechové miláčky, zrekonstruované parkoviště.

Možnosti stravování

Na přání je možné zajistit polopenci či plnou penzi za příplatek.

Popis okolí

Penzion Piano Ranch se nachází v klidné lokalitě okrajové části Mladé Boleslavi Čejetičky, vzdálené 2km od centra a 1km od rychlostní komunikace R10 (Praha-Liberec) exit Bezděčín. Ve městě Mladá Boleslav naleznete zajímavých míst ke shlédnutí včetně památek.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Tomáš Vaněk a Monika Sommerová - Ko…

31.05.2024 - 31.05.2024
Mnichovo Hradiště

Koncert dvou muzikálových hvězd Tomáše Vaňka a Moniky Sommerové k roku české hudby 2024 nabídne repertoár klasických…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete