Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Piccolo - Jičín

Jičín

Nabízíme ubytování se snídaní nebo s polopenzí v dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích . Každý pokoj má sociální zařízení, balkon.Pro naše hosty k dispozici v pensionu: krytý bazén, sauna, vířivá masážní vana.Hřiště na míčové hry u pensionu, možnost pronájmu tenisového kurtu přímo v obci (100 m).Náš pension je vhodný pro hosty, kteří hledají klid, pěknou přírodu a mají rádi turisti…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Podůlší 59, Jičín
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Jičín
Obec
Jičín
Telefon
E-mail
piccolo@wo.cz

Fotogalerie k článku

Nabízíme ubytování se snídaní nebo s polopenzí v dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích . Každý pokoj má sociální zařízení, balkon.Pro naše hosty k dispozici v pensionu: krytý bazén, sauna, vířivá masážní vana.Hřiště na míčové hry u pensionu, možnost pronájmu tenisového kurtu přímo v obci (100 m).Náš pension je vhodný pro hosty, kteří hledají klid, pěknou přírodu a mají rádi turistiku.

Tipy na výlet po okolí

hrad Kost , zámek Humprecht, Trosky , zámek Sychrov, zámek Nechanice, hrad Valdštejn, zřícenina hradu Kumburk, lázně Sedmihorky, Hrubá Skála, zřícenina hradu Pařez, Kozákov ( naleziště polodrahokamů), Bozkovské jeskyně. Tyto památky jsou do 20 km od našeho pensionu. Možnost koupání u Jinolických rybníků ( 2 km)

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Jičíně | duben 2024

22.04.2024 - 22.04.2024
17. Listopadu 47; 506…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete