Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion POHODA apartmány - Česká Ves

Česká Ves

    Apartmány poskytují komfortní zázemí pro pobyt v Jeseníkách. Ubytování je řešeno v apartmánech typu 2 +2, které mají vlastní koupelnu  a vybavený kuchyňský kout.

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

 

 

 

 Apartmány poskytují komfortní zázemí pro pobyt v Jeseníkách. Ubytování je řešeno v apartmánech typu 2 +2, které mají vlastní koupelnu  a vybavený kuchyňský kout.

Možnosti stravování

Vlastní vybavená kuchyňka. Kuchyňský kout je v každém apartmá vybavený ledničkou s mrazničkou, mikrovlnou troubou, varnou konvicí, dvouvařičem a nádobím.

Popis okolí

Apartmány Pohoda se nacházejí v krásném údolí na úpatí pohoří Hrubého Jeseníku a začínajících Rychlebských hor, nedaleko Priessnitzových lázní a rozhlednou Zlatý Chlum. Apartmány pohoda v klidné okrajové části vzdálené asi 20-30 minut pěšky, autem 5 minut od středu města Jeseník, nabízí pohodlné ubytování v krásné přírodě a rodinném prostředí.

Tipy na výlet po okolí

V okolí můžete vyrazit za velkým množstvím turistických zajimavostí a cyklistických tras. Tenis s umělým povrchem, víceúčelové hřiště, restaurace, veterán muzeum, krytý bazén ze zahradou, hotel a obchody  jsou vzdáleny od 200 m do 1 km. Jesenické lázně, jeskyně na Špičáku, jeskyně na Pomezí, skalní vyhlidka s horskou chatou Čertovy Kameny, rozhledna Zlatý chlum, poutní místo Křížový vrch s kostelíčkem a horskou chatou, vodni tvrz v Jeseníku od 2 do 4 km. Při pobytu v zimních měsících jistě potěší více než 40 lyžařských vleků, které jsou vzdáleny od 2 do 17 km.  

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete