Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Pohoda - Skalná

Skalná

Penzion Pohoda je nově vybudovaný rodinný penzion nacházející se v městečku Skalná. Svým návštěvníkům nabízí restauraci s kapacitou 50 míst a za příznivého počasí je otevřena i venkovní terasa. Náš vyškolený personál rád obslouží jak hosty penzionu tak zákazníky ze širokého okolí. Samozřejmostí je také oplocené parkoviště přímo v areálu.Pokoje Penzion Pohoda může nabídnout ubytování v 5 vkusně za…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
50°10'12.76397411884, Skalná
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec
Skalná

Fotogalerie k článku

Penzion Pohoda je nově vybudovaný rodinný penzion nacházející se v městečku Skalná. Svým návštěvníkům nabízí restauraci s kapacitou 50 míst a za příznivého počasí je otevřena i venkovní terasa. Náš vyškolený personál rád obslouží jak hosty penzionu tak zákazníky ze širokého okolí. Samozřejmostí je také oplocené parkoviště přímo v areálu.

Pokoje

Penzion Pohoda může nabídnout ubytování v 5 vkusně zařízených pokojích. Dva pokoje jsou čtyřlůžkové a tři dvoulůžkové. Každý z pokojů disponuje moderním nábytkem včetně pohodlných postelí, vlastním sociálním zařízením a koupelnou se sprchovým boxem, televizí se satelitním příjmem, minibarem a bezdrátovým připojením k internetu.

Možnosti stravování

Penzion Pohoda disponuje vlastní restaurací, kde si přijde na své každý labužník. Naleznete u nás bohatou nabídku jídel a nápojů. Součástí penzionu je také sál s kapacitou 80 osob, který se výborně hodí pro pořádání svateb, rautů nebo třeba oslav narozenin.

Popis okolí

Pro cyklisty můžeme doporučit zdejší Krušnohorskou magistrálu křižující se s cyklostezkou vedoucí přímo do nedalekých Františkových Lázní. Dalšími zajímavými místy je například evropsky významná přírodní rezervace Soos, vodní přehrada Skalka nebo tropický skleník Motýlí dům.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Komentovaná prohlídka 2024 - Cheb

18.04.2024 - 18.04.2024
Františkánské nám 30/1,…

Galerie 4 zve na komentovanou prohlídku k výstavě Zbyňka Illka: 7x10.

HERDEK G4 - Znáte z TV! 2024 - Cheb

19.04.2024 - 19.04.2024
Františkánské nám 30/1,…

HERecky Duchaprostý Experiment v Klubu G4

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete