Statistika našeho portálu

  • 102 177 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Q - Stříbro

Stříbro

Penzion Q najdete v historickém centru města Stříbra, které leží 30 km západně od Plzně nad údolím řeky Mže. K ubytování zde slouží 1 jednolůžkový pokoj, 9 dvoulůžkových pokojů, 3 třílůžkové pokoje, 1 čtyřlůžkový pokoj a apartmán (obývací pokoj, ložnice, předsíň, WC, sprcha, TV). Na pokojích jsou buď oddělená lůžka nebo dvoulůžka. Sociální zařízení se sprchou nebo s vanou, WC. Okna do dvora nebo …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Benešova 482, Stříbro
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Tachov
Obec
Stříbro

Fotogalerie k článku

Penzion Q najdete v historickém centru města Stříbra, které leží 30 km západně od Plzně nad údolím řeky Mže. K ubytování zde slouží 1 jednolůžkový pokoj, 9 dvoulůžkových pokojů, 3 třílůžkové pokoje, 1 čtyřlůžkový pokoj a apartmán (obývací pokoj, ložnice, předsíň, WC, sprcha, TV). Na pokojích jsou buď oddělená lůžka nebo dvoulůžka. Sociální zařízení se sprchou nebo s vanou, WC. Okna do dvora nebo do ulice, případně ve 2. patře střešní okna - záleží na Vás, co si budete přát. Na všech pokojích je TV.

Možnosti stravování

Možnost objednat si snídani - rozšířená kontinentální. Restaurace slouží také jako recepce pensionu Q a nabízí nealkoholické i teplé nápoje, likéry, aperitivy, pivo, míchané nápoje, destiláty, bílá a červená odrůdová vína, šumivá vína. Předkrmy, polévky, speciality, velký výběr z vepřového, kuřecího masa, hovězí maso, ryby na všechny způsoby, dietní jídla, bezmasá jídla, těstoviny, saláty, těstovinové saláty, palačinky, poháry.

Popis okolí

Historické jádro města je vyhlášeno městskou památkovou zónou. Mimořádně významná je renesanční radnice s překrásnou sgrafitovou výzdobou fasády a působivou zvonkohrou na náměstí. Pozoruhodné jsou i renesanční domovní portály, vytvářející ojedinělou architektonickou skupinu. Ve městě se nachází celá řada významných historických objektů.

Tipy na výlet po okolí

Doporučujeme návštěvu například Hracholuské přehrady, kláštera Teplá, Kladrub, golfového hřiště Alfrédov, světoznámého Plzeňského pivovaru a pro aktivní dovolenou rozsáhlou síť cyklostezek.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete