Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Retro park Sejfy - Mladé Buky

Mladé Buky

Areál byl otevřen v létě 2002 po náročné rekonstrukci a nyní nabízí ideální podmínky pro strávení klidné dovolené, zajištění pracovního zasedání či pořádání tréninkových táborů a škol v přírodě. Ubytování lze nabídnout v několika kategoriích, což nám umožňuje uspokojit jak náročné klienty, tak zákazníky, kteří hledají kvalitní, ale dostupné ubytování. 1. táborové chatky - ideální pro tábory, spor…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Mladé Buky 319, Mladé Buky
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Mladé Buky

Fotogalerie k článku

Areál byl otevřen v létě 2002 po náročné rekonstrukci a nyní nabízí ideální podmínky pro strávení klidné dovolené, zajištění pracovního zasedání či pořádání tréninkových táborů a škol v přírodě. Ubytování lze nabídnout v několika kategoriích, což nám umožňuje uspokojit jak náročné klienty, tak zákazníky, kteří hledají kvalitní, ale dostupné ubytování. 1. táborové chatky - ideální pro tábory, sportovní soustředění, školní výlety apod. 2. vícelůžkové pokoje v dřevěném bungalovu - bungalov je ideální pro školní třídu. Kapacita 36 míst. Každý pokoj má soc. zařízení, na pokoji jsou palandy. Pokoje jsou vytápěny přímotopy. 3. Bungalov - Dřevěné vytápěné bungalovy jsou ideální pro rodinou dovolenou. 4. Hotelové pokoje - Na hotelu nabízí 6lůžkové mezonetové pokoje nebo menší 2-3lůžkové. Areál nabízí venkovní 50m bazén, víceúčelové hřiště. Pro hosty je v areálu připraven plážový volejbal, stolní tenis, kuželky, nohejbal, petanque atd., nechybí ani dětské hřiště a brouzdaliště.

Možnosti stravování

Stravování je zajištěno v restauraci Retro Park Sejfy, která nabízí příjemné posezení v klidném prostředí. Uspořádají zde pro Vás svatby, rauty, společenské i firemní akce, rodinné oslavy. K dispozici je také terasa, kde můžete posedět při šálku kávy nebo si dát zmrzlinový pohár.

Popis okolí

Areál se nachází na rozsáhlém pozemku přirozeně ohraničeném lesem, 1 km od hlavní komunikace Trutnov - Pec pod Sněžkou, uprostřed panenské přírody přímo v zóně Krkonošského národního parku.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

TrutnOFF Open Air Festival 2024

22.08.2024 - 25.08.2024
Na bojišti

TrutnOFF ke čtyřicetinám a na Den vrabců vybubnoval orla letošního setkání. Krále alternativního rocku, kultovní The…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete