Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Roko - Rokytnice nad Jizerou

Rokytnice nad Jizerou

Nabízíme Vám celoroční ubytování v soukromém penzionu ROKO, který se nachází v nejkrásnější části Krkonoš nedaleko centra Rokytnice nad Jizerou a lyžařského střediska Studenov (cca 150m). Penzion ROKO nabízí svým hostům ubytování s kapacitou 30 lůžek vč. přistýlek. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení (WC, umyvadlo, sprchový kout). Každý pokoj má vlastní kuchyň (lednička, mikrovlnka, vař…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Studenov 214, Rokytnice nad Jizerou
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Rokytnice nad Jizerou

Fotogalerie k článku

Nabízíme Vám celoroční ubytování v soukromém penzionu ROKO, který se nachází v nejkrásnější části Krkonoš nedaleko centra Rokytnice nad Jizerou a lyžařského střediska Studenov (cca 150m). Penzion ROKO nabízí svým hostům ubytování s kapacitou 30 lůžek vč. přistýlek. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení (WC, umyvadlo, sprchový kout). Každý pokoj má vlastní kuchyň (lednička, mikrovlnka, vařič, varná konvice apod.). Pokoje jsou vybaveny SAT. Lyžárna, půjčovna lyží, stolní fotbal, místnost pro pořádání společenských akcí, grilování za domem, parkoviště s kapacitou 10 osobních automobilů a další.

Možnosti stravování

Stravování je vlastní. Každý pokoj má kuchyňku (lednička, mikrovlnka, vařič, varná konvice apod.). Nebo se můžete stravovat v některé z restaurací v okolí nebo v blízkém hotelu.

Popis okolí

Toto horské městečko nabízí svým návštěvníkům odpočinek a relaxaci po celý rok. Na své si přijdou milovníci horských kol, pěší turistiky, houbaři i vyznavači raftingu. V místě se nachází lanová dráha na Lysou horu, sportovní hala (tenisové kurty), kuželna, volejbalové hřiště, fotbalové hřiště, bowling, biliár a kulečník), diskotéka, sauna, masáže a další. Penzion ROKO nabízí ideální podmínky pro školy v přírodě apod.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Turnově | duben 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Trávnice 670, Turnov

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

SVÁTEČNÍ auto moto farmářské a bleš…

08.05.2024 - 08.05.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete