Statistika našeho portálu

  • 102 246 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Rozkvět - Trojanovice

Trojanovice

Penzion Rozkvět nabízí své kapacity jak k individuální rekreaci 9 pokojů, tak k hromadné dovolené - ideální pro 3-4 rodin nebo skupinu až 14 osob. Ubytujeme turisty, cyklisty, lyžaře i snowboardisty. Penzion Rozkvět poskytuje také služby pro různé firemní akce - dovolená zaměstnaců, firemní večírky, školení kapacita školící místnosti cca 20 osob a může zde být uspořádán i lyžařský výcvik či skupi…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Trojanovice 174, Trojanovice
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Nový Jičín
Obec
Trojanovice

Fotogalerie k článku

Penzion Rozkvět nabízí své kapacity jak k individuální rekreaci 9 pokojů, tak k hromadné dovolené - ideální pro 3-4 rodin nebo skupinu až 14 osob. Ubytujeme turisty, cyklisty, lyžaře i snowboardisty. Penzion Rozkvět poskytuje také služby pro různé firemní akce - dovolená zaměstnaců, firemní večírky, školení kapacita školící místnosti cca 20 osob a může zde být uspořádán i lyžařský výcvik či skupinový pobyt dětí v přírodě.Penzion Rozkvět je lehce dostupný autem, vlakem i autobusem a přitom je v krásném horském prostředí s úchvatnými pohledy na okolní scenérii Beskyd.

Možnosti stravování

Útulná restaurace penzionu ROZKVĚT v lidovém stylu Vám kromě posezení u krbu nabídne i chutná jídla včetně krajových specialit. Praskající oheň v krbu láká k opečení špekáčku či k ochutnávce jiných dobrot, jako je nakládaný hermelín, utopenci či bramboráčky. Restaurace penzionu Rozkvět poskytuje zároveň snídaně a večeře pro ubytované hosty.

Popis okolí

Jedno z nejkrásnějších míst, na jaké můžete při putování po Beskydech narazit je horské sedlo Pustevny s dřevěnými stavbami architekta Jurkoviče. Kroky návštěvníků této oblasti Beskyd dále směřují k hoře Radhošť s legendární sochou slovanského boha Radegasta.

Tipy na výlet po okolí

Snad nejznámější v okolí je Skanzen v Rožnově pod Radhoštěm. Ve Valašském muzeu v přírodě se konají každoročně slavnosti a téměř každý víkend se zde pořádají jarmarky, kulturní vystoupení či výstávy. Město Štramberk, jehož historie sahá až do 14. století je pro svou malebnost a unikátní soubor lidové architektury nazýván Moravským Betlémem. Ve zcela unikátním Technickém muzeu v Kopřivnici je zachycena téměř stopadesátiletá historie automobilky Tatra od doby, kdy byl roku 1897 vyroben první automobil v Rakousku - Uhersku, tzv. Prasident.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Pří…

25.05.2024 - 25.05.2024
Příbor

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Příbora.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Stu…

29.05.2024 - 29.05.2024
Náměstí republiky

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Studénky

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Stu…

26.06.2024 - 26.06.2024
Náměstí republiky

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Studénky

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Pří…

29.06.2024 - 29.06.2024
Příbor

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Příbora.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete