Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Rumburak - Bítov

Bítov

Rekreační areál, restaurace, penzion, rozhledna, školící středisko, sportoviště Areál Rumburak nabízí celoročně široký výběr aktivit. Ve společenském a sportovním areálu najdete restauraci se školícím střediskem s kapacitou 65 a 90 míst, na které navazují dvě venkovní terasy s krásným výhledem pro 70 osob. V areálu je také možnost grilování na otevřeném ohništi pod pergolou pro 40 osob. Na objedn…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Bítov/106, Bítov
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Znojmo
Obec
Bítov

Fotogalerie k článku

Rekreační areál, restaurace, penzion, rozhledna, školící středisko, sportoviště Areál Rumburak nabízí celoročně široký výběr aktivit. Ve společenském a sportovním areálu najdete restauraci se školícím střediskem s kapacitou 65 a 90 míst, na které navazují dvě venkovní terasy s krásným výhledem pro 70 osob. V areálu je také možnost grilování na otevřeném ohništi pod pergolou pro 40 osob. Na objednání zajišťujeme různé společenské akce, svatební hostiny, oslavy narozenin, firemní večírky a školení. Nabízíme možnost konání svatebních obřadů přímo v areálu. Parkování, úschovna kol a kočárků zdarma.V areálu je pro všechny návštěvníky přístupný internet zdarma. Sportovní areál - nabízí tenisový kurt s umělým povrchem,víceúčelové hřiště také s umělým povrchem, dvě bowlingové dráhy, fitness, kulečník, fotbálek a dětské hřiště.Ke správné relaxaci přispěje i využití masážních přístrojů, masážního křesla, hydromasážní vany pro dvě osoby či využití venkovního zastřešeného bazénu. Pro ubytované hosty je využití bazénu zdarma.

Penzion má kapacitu 43 lůžek + 5 přistýlek. Nabízí ubytování ve 2, 3 a 4 lůžkových pokojích. Každý pokoj je vybavený TV a vlastním WC se sprchou. Součástí areálu je rozhledna Rumburak vysá 30 metrů, která Vám nabídne výhled do širokého okolí.

Možnosti stravování

Naše kuchyně nabízí široký výběr jídel, snídaně, obědy, večeře, polopenze, rauty.

Popis okolí

Restaurant, penzion, rozhledna, školící středisko a sportovní areál RUMBURAK najdete nad Bítovskou zátokou Vranovské přehrady, samostatně stojící v téměř nedotčené přírodě 600m před hradem Bítov. Naše okolí je vyhledávaným místem především milovníky přírody, kulturních a historických památek, cykloturistiky, rybaření, koupání, společenské a sportovní zábavy. V blízkém okolí přehrady je nespočet zajímavých míst jako například národní park Podyjí, navazující na Dolní Rakousko se spoustou vinic propletených cyklostezkami a zříceninami hradů.

Tipy na výlet po okolí

Samotná návštěva hradu Bítov www.hradbitov.cz, zříceniny hradu Cornštejn, barokního zámku ve Vranově nad Dyjí či rakouského městečka Hardegg se stejnojmenným hradem a královského města Znojma s mnoha dalšími památkami a zajímavostmi se pro Vás stanou určitě pěkným zážitkem z Vaší dovolené. Zajímavou atrakcí je také obnovená lodní doprava po Vranovské přehradě www.lodnidopravavranov.cz. V Bítovské zátoce 20 minut pěšky pod penzionem, nebo autem je možnost koupání, zapůjčení loďky a zakoupení rybářské povolenky.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Královský košt Znojmo 2024

26.10.2024 - 26.10.2024
Klášter Louka - Znojmo

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete