Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Rychtrova bouda - Benecko

Benecko

Penzion Rychtrova bouda nabízí ubytování na Benecku, jedním z nejkrásnějších míst Krkonoš. Nabízíme levné ubytování na horách přímo pod sjezdovkou. Penzion Rychtrova bouda nabízí levné ubytování v Krkonoších na Benecku v nadmořské výšce 740m. Penzion s tradicí již od třicátých let minulého století je vhodný pro dovolenou v Krkonoších, přímo u sjezdovky a je také výchozím bodem pro pěší a běžkařsk…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Benecko 74, Benecko
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Benecko

Fotogalerie k článku

Penzion Rychtrova bouda nabízí ubytování na Benecku, jedním z nejkrásnějších míst Krkonoš. Nabízíme levné ubytování na horách přímo pod sjezdovkou. Penzion Rychtrova bouda nabízí levné ubytování v Krkonoších na Benecku v nadmořské výšce 740m. Penzion s tradicí již od třicátých let minulého století je vhodný pro dovolenou v Krkonoších, přímo u sjezdovky a je také výchozím bodem pro pěší a běžkařskou turistiku. Penzion je postaven v klasickém krkonošském stylu v kombinaci zděného a roubeného zdiva a do dnešních dnů si zachovala svérázný styl tradičních krkonošských bud. Hostům je k dispozici celkem 17 lůžek v sedmi dvoulůžkových a trojlůžkových pokojích. WC a sprcha jsou k dispozici na společné chodbě. Toalety i koupelny jsou zvlášť pro muže a zvlášť pro ženy. Vaření a posezení je možné ve společné kuchyni. Kuchyně je vybavena nádobím, kombinovaným sporákem s troubou, mikrovlnou troubou, lednicí a rychlovarnou konvicí.

Možnosti stravování

Penzion Rychtrova bouda nabízí levné ubytování v Krkonoších na Benecku v nadmořské výšce 740m. Penzion s tradicí již od třicátých let minulého století je vhodný pro dovolenou v Krkonoších, přímo u sjezdovky a je také výchozím bodem pro pěší a běžkařskou turistiku. Penzion je postaven v klasickém krkonošském stylu v kombinaci zděného a roubeného zdiva a do dnešních dnů si zachovala svérázný styl tradičních krkonošských bud.

Tipy na výlet po okolí

Benecko je solidním nástupním místem pro pěší turistiku do předhůří Krkonoš, k přesunu do vrcholových partií lze využít autobusového spojení do Špindlerova Mlýna, na Horní Mísečky či autobusových linek projektu turistických cyklobusů, zařízených pro přepravu jízdních kol. Benecko jako regionální centrum cestovního ruchu nabízí bohatý výběr stravovacích služeb. V centru obce je k dispozici sportbar, bowling a diskotéka.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

17.08.2024 - 17.08.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na sobotu 17. srpna 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy, které…

Sváteční auto moto farmářské a bleš…

28.10.2024 - 28.10.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete