Statistika našeho portálu

  • 102 241 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Šejdorfský mlýn - Štoky

Štoky

Pro ubytování hostů máme 1 apartmán pro 4 osoby v podkroví nad restaurací. V budově mlýna máme 2 apartmány po dvou místnostech pro 5-6 osob, z toho je jeden přizpůsoben potřebám tělesně postiženým, 1 podkrovní pokoj pro 2 osoby a 1 podkrovní pokoj pro 6 osob. Budova mlýna v sobě ještě skrývá místnost bývalé mlýnice s posezením pro 25 osob, která je vhodná pro různé školení a přednášky. Dále připr…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Okrouhlička 25, Štoky
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Havlíčkův Brod
Obec
Štoky

Fotogalerie k článku

Pro ubytování hostů máme 1 apartmán pro 4 osoby v podkroví nad restaurací. V budově mlýna máme 2 apartmány po dvou místnostech pro 5-6 osob, z toho je jeden přizpůsoben potřebám tělesně postiženým, 1 podkrovní pokoj pro 2 osoby a 1 podkrovní pokoj pro 6 osob. Budova mlýna v sobě ještě skrývá místnost bývalé mlýnice s posezením pro 25 osob, která je vhodná pro různé školení a přednášky. Dále připravujeme masérnu, ve které po domluvě můžete využít služeb našeho maséra a masérky.Všechny apartmány a pokoje máme vybaveny samostatným sociálním zařízením.

Možnosti stravování

Restaurace je rozdělena do dvou místností. Výčep s barem má kapacitu 36 míst, a jídelna 30 míst. Pořádají se tu svatby, podnikové večírky, třídní srazy, sportovní zakončení sezóny a rodinné oslavy. Ve spojení se zahradou pořádáme venkovní taneční zábavy, opékání selete, ohňostroje, vyjížďky kočárem, ukázky historického šermu, sportovní a jiné akce.

Popis okolí

Obec Okrouhlička ve které je Šejdorfský mlýn postaven leží v trojúhelníku silničních komunikací, jehož vrcholy jsou města Havlíčkův Brod (8 km), Jihlava (10 km) a Humpolec (14 km). Tento trojúhelník umožňuje využití okolních málo frekventovaných okresních silniček k celodenním cyklistickým výletům (např. vyjížďka na hrad Lipnici, výlet do Havlíčkova Brodu a jiné). Dále obcí prochází cyklotrasa číslo 4153 která spojuje obec Štoky a městečko Třemošnici.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hudební festival: Hrošení na Řece 2…

19.07.2024 - 20.07.2024
pláž rybníku ŘEKA v…

Hudební festivaly HROŠENÍ NA ŘECE mají vždy něco navíc - nyní vystoupení IRSKÝCH TANEČNIC! Samozřejmě nesmí chybět…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete