Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Selský Mlýn - Mníšek pod Brdy

Mníšek pod Brdy

V oblasti Jíloviště u Dobřichovic, uprostřed lesa se nachází objekt bývalého mlýna. Pension Spálený mlýn na soutoku Bojovského a Líšnického potoka je vzdálený z centra Prahy pouhých 25 minut jízdy autem. Spojení k němu je i vlakem či autobusem. Penzion Spálený Mlýn poskytuje ubytování převážně v 1-2 lůžkových, pokojích, některé s možností přistýlky. Dva 2 lůžkové pokoje s možností úpravy na famil…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Líšnice 102, Mníšek pod Brdy
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Praha-západ
Obec
Mníšek pod Brdy

Fotogalerie k článku

V oblasti Jíloviště u Dobřichovic, uprostřed lesa se nachází objekt bývalého mlýna. Pension Spálený mlýn na soutoku Bojovského a Líšnického potoka je vzdálený z centra Prahy pouhých 25 minut jízdy autem. Spojení k němu je i vlakem či autobusem. Penzion Spálený Mlýn poskytuje ubytování převážně v 1-2 lůžkových, pokojích, některé s možností přistýlky. Dva 2 lůžkové pokoje s možností úpravy na family suite (tj. pokoje lze mezi sebou vzájemně propojit). Na pokoji sociální zařízení (sprcha+WC). Všechny pokoje BTV+SA. V restauraci je pro Vás připraven personál, který nasytí vas i vaše potomky.

Možnosti stravování

V tomto areálu Vám nabízí neobvyklé gurmánské zážitky, které vás přesvědčí se neustále vracet na místo činu. Například jídla připravovaná na horkých kamenech v luxusním intimním prostředí. Najdete zde také krb, klavír, ruský kulečník, šipky, stolní hry. V době teplých dní je možné strávit chvíle stolování venku v zahradní terase s venkovním posezením.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Beer&Grill Fest Hostivice 2024

25.05.2024 - 25.05.2024
Hostivice

Návštěvníci jsou zváni na 1. ročník festivalu Beer&Grill Hostivice, který přinese pestrou přehlídku malých pivovarů a…

Den v růžovém 2024 - Jinočany

30.05.2024 - 30.05.2024
MLÝNSKÝ DOMOV…

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Ochutnejte skvělou domácí gastronomii.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete