Statistika našeho portálu

  • 102 272 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Solaris - Janov nad Nisou

Janov nad Nisou

Milí návštěvníci a hosté, přijměte pozvání do komfortního penzionu Solaris v Janově nad Nisou, v CHKO Jizerské hory. Naše prostorné apartmány jsou moderně a účelně zařízené, neobvyklý styl a příjemná energie kamene, dřeva a kovu okouzlí určitě i vás. Najdete nás na jižním svahu na Malém Semerinku, u silnice, která spojuje horskou obec Hrabětice lyžařské středisko Severák a Janov nad Nisou.Penzion…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Janov nad Nisou/1170, Janov nad Nisou
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Jablonec nad Nisou
Obec
Janov nad Nisou

Fotogalerie k článku

Milí návštěvníci a hosté, přijměte pozvání do komfortního penzionu Solaris v Janově nad Nisou, v CHKO Jizerské hory. Naše prostorné apartmány jsou moderně a účelně zařízené, neobvyklý styl a příjemná energie kamene, dřeva a kovu okouzlí určitě i vás. Najdete nás na jižním svahu na Malém Semerinku, u silnice, která spojuje horskou obec Hrabětice lyžařské středisko Severák a Janov nad Nisou.

Penzion Solaris je ideálním výchozím místem pro cyklisty, lyžaře i milovníky pěší turistiky, je dobře dostupný autem, hosté parkují přímo u penzionu. Máme 5 moderně zařízených apartmánů, každý má dispozici 2+kk, plochu cca 50 m2 a skládá se z ložnice, koupelny s WC, obývacího pokoje s plně vybaveným kuchyňským koutem - el. vařič, digestoř, lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, nádobí a příbory. Hostům je k dispozici stolní fotbálek, Wi-Fi zdarma, lyžárna, společenská místnost s barem, zahrada a vodní nádrž.

Vybavení

prostorné apartmány s kuchyňskými kouty, zahrada, společenská místnost s krbem

Služby

zahrádka s ohništěm, dětské hřiště, rybníček, úschovna kol a lyží

Aktivity

lyžařské areály

Internet

Wi-Fi v celém objektu zdarma

Parkování

parkoviště

Možnosti stravování

Jídlo si hosté zajišťují sami, součástí každého apartmánu je plně vybavený kuchyňský kout. V obci jsou restaurace a obchod s potravinami otevřený i o víkendu. Ve společenské místnosti nabízíme nápoje.

Popis okolí

Jizerské hory jsou svým mírným zvlněním ideální pro pěší turistiku a cykloturistiku, v zimě lákají lyžaře Jizerská magistrála s upravenými běžeckými tratěmi a sjezdovky v Hraběticích a Bedřichově autem 10 min od nás. Malý lyžařský vlek je pouhých 200 m od penzionu. Hosté také mohou vyzkoušet bobovou dráhu v Janově n.N. s celoročním provozem, koupání v přírodě i krytých bazénech či aquaparcích. Nezapomenutelným zážitkem je projížďka na koni malebnou jizerskohorskou přírodou, letní i zimní vyjížďky pro začátečníky i pokročilé zajišťuje nedaleká turistická jízdárna.

Tipy na výlet po okolí

rozhledny Královka, Slovanka, Bramberk, romatická osada Jizerka, přehrada Josefův Důl, Jedlové vodopády, bobová dráha v Janově nad Nisou, krytý plavecký bazén v Jablonci nad Nisou a v Liberci, aquapark a IQ park Babylon, ZOO a Botanická zahrada v Liberci, lezecká aréna Makak a mnoho dalšího

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete