Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Solnice - Znojmo

Znojmo

Penzion Solnice je ideální místo pro váš víkend, dovolenou či team-building strávený ve Znojmě a okolí. Jsme cyklo-friendly úschovna-půjčovna kol, nářadí, mapy, možnost průvodce a babyfriendly dětský koutek, dětský fitness s hlídáním přímo v areálu penzionu. Penzion nabízí ubytování ve 14 dvoulůžkových a třílůžkových pokojích v centru města Znojma. Jeden pokoj s bezbariérovým přístupem pro hosty …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Horní Česká/19, Znojmo
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Znojmo
Obec
Znojmo

Fotogalerie k článku

Penzion Solnice je ideální místo pro váš víkend, dovolenou či team-building strávený ve Znojmě a okolí. Jsme cyklo-friendly úschovna-půjčovna kol, nářadí, mapy, možnost průvodce a babyfriendly dětský koutek, dětský fitness s hlídáním přímo v areálu penzionu. Penzion nabízí ubytování ve 14 dvoulůžkových a třílůžkových pokojích v centru města Znojma. Jeden pokoj s bezbariérovým přístupem pro hosty s omezeným pohybem. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou a WC, televizí a internetem Hotspot zdarma. Snídaně formou nabídkového stolu je zahrnuta v ceně. Upozorňujeme, že všechny prostory penzionu jsou NEKUŘÁCKÉ.

Možnosti stravování

Za prohlídku stojí znojemské podzemí, premonstrátský klášter v Louce, rotunda sv. Kateřiny, znojemský Hrad, radniční věž, Jihomoravské muzeum, galerie, Dům umění, církevní památky města aj. Znojemské vinobraní probíhá v září.

Tipy na výlet po okolí

Zříceniny hradů Nový Hrádek, Kaja, hrady a zámky (Hardegg, Vranov n. Dyjí), zajímavé vyhlídky - Králův stolec, Seasfieldův kámen, Hardeggská vyhl., vinice Šobes.

Hrady a zámky v regionu Znojemska: Moravský Krumlov, Jevišovice, Vranov n. Dyjí, Bítov, Uherčice, Riegersburg, Hardegg, zřícenina hradu Cornštejn.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Královský košt Znojmo 2024

26.10.2024 - 26.10.2024
Klášter Louka - Znojmo

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete