Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Sport Grill - Ostružná

Ostružná

Najdete nás v lyžařském středisku Petříkov. Nabízíme Vám celoroční ubytování v naší turistické ubytovně. Pro školy v přírodě a lyžařské kurzy máme výhodné ceny v letní i zimní sezóně. Možnost pořádání škol v přírodě, školních výletů, letních i podzimních pobytů v Petříkově ve dvou samostatných ubytovnách s kapacitou 35 až 40 lůžek. Pokoje jsou 2, 4, 5, 6 lůžkové se sprchami a WC na patře. V každé…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Petříkov 31, Ostružná
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Jeseník
Obec
Ostružná

Fotogalerie k článku

Najdete nás v lyžařském středisku Petříkov. Nabízíme Vám celoroční ubytování v naší turistické ubytovně. Pro školy v přírodě a lyžařské kurzy máme výhodné ceny v letní i zimní sezóně. Možnost pořádání škol v přírodě, školních výletů, letních i podzimních pobytů v Petříkově ve dvou samostatných ubytovnách s kapacitou 35 až 40 lůžek. Pokoje jsou 2, 4, 5, 6 lůžkové se sprchami a WC na patře. V každé z budov je společenská místnost (vhodná i jako učebna), televize, video, satelit, kulečník a pingpong.

Možnosti stravování

Stravování je zajištěno v restauraci, která je součástí ubytovacího komplexu a to formou polopenze nebo plné penze. Nabízí zde skvělou domácí kuchyni, saláty, dezerty, poháry a další pochoutky.

Popis okolí

Výborné lyžařské podmínky pro zkušené lyžaře i začátečníky. V místě je 5 lyžařských svahů, nejbližší vlek je 100 m od chaty. Lyžařské vleky: Ramzová, Ostružná, Petříkov, Červenohorské sedlo, Miroslav atd., dobré vlak. i autobus. spojení. Dětská školka s vlekem, půjčovna a servis lyží, snowbardů, běžek Sun ski & board school. Středisko Ramzová - v zimě kromě lyžování možnost jízdy na gumových člunech, v létě jízdy na horské autodráze.

Tipy na výlet po okolí

Rozhledna Zlatý Chlum (u Jeseníku), rozhledna Biskupská kupa (u Zlatých Hor), Přírodní rezervace Rejvíz s mechovým jezírkem a naučnou stezkou, Račí údolí (u Javorníku), Nýznerovské vodopády (u Žulové), skalní útvar Venušiny misky (u Velké Kraše), zříceniny Kobrštejn a Edelštejn (u Rejvízu), skalisko Pasák (u Branné), Boží hora (u Žulové), romantika v okolí zatopených lomů (Vápenná, Žulová, Černá Voda), túra Ramzová - Petříkov - Paprsek, údolí Bílé Opavy, Vysoký vodopád, hřebenová túra na Šerák - Červenohorské sedlo, hřebenová túra Červenohorské sedlo - Praděd, Kralický Sněžník, poutní místo Marie Pomocné (Zlaté Hory), Piaristický klášter (Bílá Voda), přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé stráně, lázně Karlova Studánka, dělostřelecká tvrz Bouda (Těchonín)

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete