Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Sport - Pernink

Pernink

Nabízíme levné ubytování v Krušných horách. Nejen hostům penzionu nabízíme možnost stravování v naší restauraci 50 míst s pestrým výběrem tradiční české kuchyně i kuchyní světových. V ceně ubytování je zahrnuta snídaně, která je podávána formou švédských stolů. Dle dohody jsou také možná teplá snídaně.Hosté penzionu mohou využít společenskou místnost pro děti dětský koutek a salonek s kulečníkem …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Karlovarská 48, Pernink
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Karlovy Vary
Obec
Pernink

Fotogalerie k článku

Nabízíme levné ubytování v Krušných horách. Nejen hostům penzionu nabízíme možnost stravování v naší restauraci 50 míst s pestrým výběrem tradiční české kuchyně i kuchyní světových. V ceně ubytování je zahrnuta snídaně, která je podávána formou švédských stolů. Dle dohody jsou také možná teplá snídaně.

Hosté penzionu mohou využít společenskou místnost pro děti dětský koutek a salonek s kulečníkem a elektronickými šipkami. Oba prostory jsou nekuřácké. Před penzionem je pro vás k dispozici parkoviště pro 15 automobilů a jeden autobus. Některé z našich pokojů jsou vybavené sociálním zařízením přímo na pokoji sprchový kout, WC, jiné mají na pokoji WC a společné sprchy na patře. V obci je k dispozici pošta, lékárna, obchody s potravinami, kino a informační středisko. Ubytování v našem penzionu je vhodné jak pro početné skupiny, tak pro jednotlivce či rodiny s dětmi.

Možnosti stravování

Stravovat se můžete přímo v naší restauraci tradiční česká kuchyně, ale také kuchyně světové, která má kapacitu 50 míst. V ceně ubytování je zahrnuta snídaně, která je podávána formou švědských stolů. Dle domluvy je možnost také teplých snídaní.

Popis okolí

V zimním středisku Pernink je pro milovníky zimních sportů k dispozici 6 lyžařských vleků, z toho 3 vleky se nachází 150 m od našeho penzionu. Výhled na ně máte z restaurace, nebo z oken pokojů. V blízkosti můžete také využít běžecké tratě Krušnohorské magistrály. Dobře dostupná jsou také další horská střediska - 12 km Boží Dar a 16 km Klínovec. V obci je k dispozici pošta, lékárna, obchody s potravinami, kino a informační středisko. Pernink se nachází jen 20 km od nejznámějších lázní Karlovy Vary.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Thermal Street Food Market 2024 - K…

06.09.2024 - 07.09.2024
promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 4. ročník festivalu Thermal Street Food Market, který přinese pestrou přehlídku street foodu…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete