Statistika našeho portálu

  • 102 246 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Stará pošta - Potštejn

Potštejn

Nabízíme ubytování ve čtyřech moderních, příjemně a účelně zařízených apartmánech.Jedná se o apartmány pro pobyt 4 až 5 osob, s obytnou kompletně vybavenou kuchyní, oddělenou ložnicí a luxusně vybavenou koupelnou s WC a sprchovým koutem. Ke scházení hostů slouží velká společenská místnost vybavená velkoplošnou TV,DVD,kulečníkem a dětským koutkem. K relaxaci vám poslouží i rozlehlá oplocená zahrad…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Nabízíme ubytování ve čtyřech moderních, příjemně a účelně zařízených apartmánech.Jedná se o apartmány pro pobyt 4 až 5 osob, s obytnou kompletně vybavenou kuchyní, oddělenou ložnicí a luxusně vybavenou koupelnou s WC a sprchovým koutem. Ke scházení hostů slouží velká společenská místnost vybavená velkoplošnou TV,DVD,kulečníkem a dětským koutkem. K relaxaci vám poslouží i rozlehlá oplocená zahrada s dětským hřištěm, houpačkami a pískovištěm. Možnost grilování a posezení pod pergolou s využitím vybavené venkovní kuchyňky.

Možnosti stravování

Přímo v penzionu se nevaří. Součástí všech apartmánu je vždy obytná, kompletně vybavená kuchyň linka, varná deska, mikrovlnka, lednice, varná konvice. 200 m od penzionu je prodejna smíšeného zboží. Pokud máte chuť vyrazit do restaurace, v blízkém sousedství jsou hned dvě.Po domluvě lze zajistit snídaně.

Popis okolí

Přímo v Potštejně se nachází starobylý hrad Potštejn, zřícenina hradu Velešov a krásný zámek. V okolí je spousta zajímavých míst k procházkám či jízdě na kole, které si vy i vaše děti můžete půjčit v naší půjčovně. Autem či vlakem můžete dojet k dalším zajímavým místům, kterých je tu nepřeberné množství.

Tipy na výlet po okolí

Potštejn - hrad 1 km Doudleby nad Orlicí – zámek 2 km Muzeum krajky Vamberk - 2 km Litice - hrad 2 km Rozhledna Vrbice - 5 km Kostelec nad Orlicí- zámek 9 km Rychnov nad Kněžnou - zámek, muzeum hraček 10 km Častolovice – zámek, minizoo 10 km Muzeum řemesel Letohrad - 18 km Skanzen Villa Nova Uhřínov - 24 km Přehrada Pastviny - 26 km Pevnost Hanička - 28 km Opočno - zámek 30 km Litomyšl UNESCO - zámek, Smetanovo náměstí 30 km Nové Město nad Metují - zámek, městské muzeum 35 km Kunětická hora - hrad, Perníková chaloupka 40 km Náchod - zámek, galerie výtvarného umění 44 km Ratibořice a Babiččino údolí - 44 km Dělostřelecká tvrz Dobrošov - 47 km Hrádek u Nechanic - zámek 55 km ZOO Dvůr Králové - 61 km Přehrada Les Království - 66 km Skalní město Adršpach - 77

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den v růžovém na zámku 2024 - Doudl…

22.06.2024 - 22.06.2024
Doudleby nad Orlicí

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Premiéra na zámku.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete