Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Staré město 133 - Netolice

Netolice

Ubytování Staré město 133 je nově zrekonstruovaný penzion s 2 - 3 - 4 lůžkovými apartmány, s celkovou kapacitou 15 lůžek a 6 přistýek. Celoroční ubytování nabízíme v nově vybavených apartmánech s vlastním sociálním zařízením a kuchyní. V exteriéru penzionu je k dispozici uzavřený dvůr, dětský koutek, venkovní gril a příjemné posezení. Dále je zde možné parkování jízdních kol a motocyklů. V každém…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Staré město 133, Netolice
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Netolice

Fotogalerie k článku

Ubytování Staré město 133 je nově zrekonstruovaný penzion s 2 - 3 - 4 lůžkovými apartmány, s celkovou kapacitou 15 lůžek a 6 přistýek.

Celoroční ubytování nabízíme v nově vybavených apartmánech s vlastním sociálním zařízením a kuchyní. V exteriéru penzionu je k dispozici uzavřený dvůr, dětský koutek, venkovní gril a příjemné posezení. Dále je zde možné parkování jízdních kol a motocyklů. V každém pokoji je TV a také možnost připojení k internetu prostřednictvím wifi.

Ubytování v našem penzionu je vhodné pro rodiny s dětmi, manželské páry a ostatní. V našem penzionu je možné trávit příjemné chvíle s rodinou i přáteli. Také je náš penzion přizpůsoben bezbariérově.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete