Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Starovice - Starovice

Starovice

Penzion Starovice se nachází asi 2,5km severozápadně od města Hustopeče (sjezd z dálnice D2 Brno-Břeclav) v mělkém údolí obce Starovice. Nabízíme ubytování v nově postaveném třípodlažním penzionu s dvou, tří a čtyř lůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má své sociální zařízení. Na každém podlaží je plně vybavená kuchyň, která je každému k dispozici. Penzion má dva vinné sklepy, kde m…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Starovice 271/271, Starovice
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Břeclav
Obec
Starovice

Fotogalerie k článku

Penzion Starovice se nachází asi 2,5km severozápadně od města Hustopeče (sjezd z dálnice D2 Brno-Břeclav) v mělkém údolí obce Starovice. Nabízíme ubytování v nově postaveném třípodlažním penzionu s dvou, tří a čtyř lůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má své sociální zařízení. Na každém podlaží je plně vybavená kuchyň, která je každému k dispozici. Penzion má dva vinné sklepy, kde můžete posedět a ochutnat dobré víno od místních i okolních vinařů. V přízemí se nachází společenská místnost s vinotékou, barem a krbem. Parkoviště se nachází přímo u penzionu. Celý objekt je chráněn kamerovým systémem. Dominantu penzionu tvoří kaskádovitě upravené terasy, kde můžete strávit příjemné chvíle s přáteli, grilovat atd. Možnost pronajmutí sklepa na akce, narozeniny, svatby nebo cimbál, vše po dohodě s majitelem. Kapacita penzionu je 24 lůžek.

Možnosti stravování

Možnost snídaní

Popis okolí

Během roku je v této oblasti spoustu akcí svázáno s vinným krajem. Přes obec Starovice vede trasa Velkopavlovické vinné cyklostezky, kde můžete vidět dominantu Jižní Moravy Pálavské vrchy obklopené Mušovskými jezery. Asi 18 km od Starovic v obci Pasohlávky se nachází největší termální Aqua park v Evropě, plný tobogánů a atrakcí pro vaše děti s termální vodou pro dospělé, wellness, sauny a masáže. Také můžeme nabídnout návštěvu naší přilehlé hospůdky, kde můžete ochutnat více druhů točených piv a posedět v příjemném prostředí letní zahrádky v kaštanové aleji.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Královský košt Mikulov 2024

23.08.2024 - 23.08.2024
Hotel Ryzlink Mikulov

Výjimečná degustace vín spojená s kulturním a gastronomickým zážitkem.

Čtyři dohody: Jaroslav Dušek 2024 -…

25.09.2024 - 25.09.2024
Mikulov

Veleúspěšné divadelní představení Jaroslava Duška na motivy stejnojmenného bestselleru Čtyři dohody Dona Miguela Ruize…

Královský košt Hustopeče 2025

11.01.2025 - 11.01.2025
Hustopeče

Závěrečná degustace vín ve Wine Wellness hotelu.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete