Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Telephone - Mladá Boleslav

Mladá Boleslav

V penzionu jsou k dispozici 2 jednolůžkové a 7 dvoulůžkových pokojů, které jsou standardně vybaveny sociálním zařízením se sprchou, televizí se satelitním připojením, ledničkou a připojením k Internetu. Pro náročnější je připraveno třílůžkové apartmá s ledničkou, televizí se satelitním připojením, připojením k Internetu, vanou a WC. Internet na všech pokojích, připojení pomocí interního HotSpotu.…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Boženy Němcové 559, Mladá Boleslav
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Mladá Boleslav
Obec
Mladá Boleslav

Fotogalerie k článku

V penzionu jsou k dispozici 2 jednolůžkové a 7 dvoulůžkových pokojů, které jsou standardně vybaveny sociálním zařízením se sprchou, televizí se satelitním připojením, ledničkou a připojením k Internetu. Pro náročnější je připraveno třílůžkové apartmá s ledničkou, televizí se satelitním připojením, připojením k Internetu, vanou a WC. Internet na všech pokojích, připojení pomocí interního HotSpotu. Konfereční místnost pro cca 20 osob. Možnost grilování a posezení na terase. Hlídané parkování v areálu. Penzion není bezbariérový.

Možnosti stravování

Ubytování s možností stravování. V ceně ubytování je zahrnuta snídaně. V objektu je možnost stravování v restauraci Taverna Telephone.

Popis okolí

Penzion Telephone se nachází v klidné čtvrti a téměř v centru Mladé Boleslavi. V blízkosti penzionu se nachází Dětská a Klaudiánova nemocnice, Městské divadlo, bazén, autobusové nádraží, Staroměstské náměstí a Boleslavský hrad.

Tipy na výlet po okolí

Hlavním turistickým magnetem města, kde se už víc než sto let vyrábějí automobily, je Škoda auto muzeum. Staroměstskému náměstí dominuje renesanční Radnice se sgrafitovou fasádou a vyhlídkovou věží, doplněnou expozicí strašidel. V centru najdete také jedinečnou miniZOO, kde se neplatí žádné vstupné. čtyřkilometrová procházka z centra města Vás zavede na Michalovickou Putnu, oblíbenou zříceninu hradu romantického poutníka Karla Hynka Máchy.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Tomáš Vaněk a Monika Sommerová - Ko…

31.05.2024 - 31.05.2024
Mnichovo Hradiště

Koncert dvou muzikálových hvězd Tomáše Vaňka a Moniky Sommerové k roku české hudby 2024 nabídne repertoár klasických…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete