Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Tereza - Rokytnice nad Jizerou

Rokytnice nad Jizerou

Penzion TEREZA se nachází v obci Vilémov, která leží mezi Rokytnicí nad Jizerou a Harrachovem. Nabízí celkem 31 ubytovacích míst, restauraci s barem a venkovním posezením, bezdrátové připojení na pokojích i v restauraci, úschovnu lyží a kol. K penzionu patří chata jménem Vendy, která disponuje 12 lůžky, obývacím pokojem s jídelnou, kuchyňkou a koupelnou s WC. Za chatou se nachází terasa s krbem. …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Vilémov 83, Rokytnice nad Jizerou
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Rokytnice nad Jizerou

Fotogalerie k článku

Penzion TEREZA se nachází v obci Vilémov, která leží mezi Rokytnicí nad Jizerou a Harrachovem. Nabízí celkem 31 ubytovacích míst, restauraci s barem a venkovním posezením, bezdrátové připojení na pokojích i v restauraci, úschovnu lyží a kol. K penzionu patří chata jménem Vendy, která disponuje 12 lůžky, obývacím pokojem s jídelnou, kuchyňkou a koupelnou s WC. Za chatou se nachází terasa s krbem. Vendy se pronajímá jako celek. Oba objekty mohou využívat zahrádku, kde je zastřešené posezení s krbem, bazén, hřiště a dětské hřiště.

Možnosti stravování

STRAVOVÁNÍ V penzionu se nachází restaurace s barem. Příjemné prostředí umožňuje stravování až pro 40 osob, prostory jsou vhodné pro polopenze, rodinné oslavy, narozeninové oslavy, svatby a jiné slavnostní příležitosti. Na vaše přání pro Vás sestavíme slavnostní menu.

Popis okolí

RELAXAČNÍ A SPORTOVNÍ VYUŽITÍ V létě je možné trávit dovolenou v horském prostředí na kolech po cyklostezkách po hřebenech hor, turistikou, výlety za kulturou, koupáním se v bazénu nebo jinými letními sporty. V zimě pak na lyže. Naproti penzionu je malá sjezdovka s pomou. Další lyžařská střediska se nacházejí v okruhu cca 5 km. Nejblíže je sjezdovka v Pasekách nebo v Rokytnici n.J. - Studenov, Lysá hora. Ke vzdálenějším pak patří Jablonec nad Jizerou nebo Harrachov.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Turnově | duben 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Trávnice 670, Turnov

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

SVÁTEČNÍ auto moto farmářské a bleš…

08.05.2024 - 08.05.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete