Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Tony - Lázně Bohdaneč

Lázně Bohdaneč

Penzion Tony se nachází v centru poklidného lázeňského městečka Lázní Bohdaneč pokud chcete strávit klidnou dovolenou v lázních či naopak chcete strávit čas aktivně je náš penzion právě to co hledáte.Penzion nabízí návštěvníkům ubytování v pokojích s vlastním soc.zařízením, koupelnou se sprchovým koutem,WC. Je možné využít zahradu za objektem, a sezení v altánu s grilem. O dobré jídlo se postará …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Vilémova 771, Lázně Bohdaneč
Oblast
Severovýchod
Kraj
Pardubický kraj
Okres
Pardubice
Obec
Lázně Bohdaneč

Fotogalerie k článku

Penzion Tony se nachází v centru poklidného lázeňského městečka Lázní Bohdaneč pokud chcete strávit klidnou dovolenou v lázních či naopak chcete strávit čas aktivně je náš penzion právě to co hledáte.Penzion nabízí návštěvníkům ubytování v pokojích s vlastním soc.zařízením, koupelnou se sprchovým koutem,WC. Je možné využít zahradu za objektem, a sezení v altánu s grilem. O dobré jídlo se postará kuchyň, v níž si návštěvníci mohou cokoli sami uvařit. Výjimku tvoří pouze snídaně, které je možné si přikoupit k pobytu. Pokud však návštěvníci neholdují vlastní kuchyni, mohou se vypravit za kvalitním jídlem do místních restaurací nebo nedalekého krajského města Pardubice, do nějž je možné zavítat také pravidelnou trolejbusovou linkou. O sportovní a kulturní vyžití se postarají samotné Lázně Bohdaneč. Lázeňské město nabízí například golfové hřiště, řadu turistických a cyklo stezek, velké množství rybníků a hippoturistiky.

Možnosti stravování

Stravování není zahrnuto v ceně ubytování, společná vybavená kuchyně v přízemí- dvě lednice, mikrovlnka,myčka, el.sporák, gril v altánu. Možnost objednání snídaně za 50Kč/ dítě, 75 Kč dosp.osoby.

Popis okolí

O sportovní a kulturní vyžití se postarají samotné Lázně Bohdaneč. Lázeňské město nabízí například golfové hřiště, řadu turistických a cyklo stezek, velké množství rybníků a hippoturistiky. V Pardubickém kraji je také velký výběr hradů a zámků, které lze navštívit.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Rumové Léto Pardubice 2024

03.08.2024 - 03.08.2024
Pardubice

Zveme vás na 3. ročník rumového festivalu v Pardubicích. Jediná akce podobného typu ve východních Čechách. Termín…

6. Přehlídka dechových hudeb Strašo…

10.08.2024 - 10.08.2024
Kulturní areál…

Kulturní areál uprostřed obce Strašov u Přelouče bude hostit Přehlídku dechových hudeb v sobotu dne 10. 8. 2024

Hypnotizér v Pardubicích | listopad…

06.11.2024 - 06.11.2024
KD Hronovická,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete