Statistika našeho portálu

  • 102 241 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Továrníkova Vila - Skuhrov nad Bělou

Skuhrov nad Bělou

Penzion vznikl v listopadu 2007, přebudováním bývalé soukromé rezidence místního významného podnikatele a továrníka pana Porkerta, který se nesmazatelně zapsal do dějin celé oblasti a v minulém století patřil mezi vlivné občany regionu Orlických hor. UbytováníPřízemí - se nacházejí tři dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, které nabízejí soukromí a relaxaci párům všech věkových kateg…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Penzion vznikl v listopadu 2007, přebudováním bývalé soukromé rezidence místního významného podnikatele a továrníka pana Porkerta, který se nesmazatelně zapsal do dějin celé oblasti a v minulém století patřil mezi vlivné občany regionu Orlických hor.

Ubytování

  • Přízemí - se nacházejí tři dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, které nabízejí soukromí a relaxaci párům všech věkových kategorií pro společně strávené chvíle. Bokem od těchto pokojů je na tomtéž podlaží šestilůžkový pokoj se samostatnou kuchyní a koupelnou.
  • Prní patro - zde je luxusní apartmán se dvěma ložnicemi s možnosí až čtyř přistýlek, dvěmi rozsáhlými terasami, samostatnou koupelnou vybavenou jak sprchovým koutem, tak vanou a rovněž vlastní, plně vybavená kuchyně. Apartmán nabízí dostatek soukromí i pohodlí po celý rok a v létě jistě všichni milovníci grilování ocení výhodu dvou obrovských teras, přímo vybízejících jak k posezení, tak i uspořádání soukromých oslav a grill párty.
  • Podkroví - zde naleznete druhý apartmán se třemi ložnicemi po dvou lůžkách, samostatnou kuchyní s jídelním koutem a rovněž s vlastním sociálním zařízením. Celý apartmán na Vás zapůsobí nádechem romantiky, jakou podkrovní prostory často nabízejí. Pokoje v tomto apartmánu lze po domluvě pronajmout i samostatně.

Možnosti stravování

Možnost vlastního vaření.

Popis okolí

Nachází se v podhůří Orlických hor, v malé obci Skuhrov nad Bělou, která je vstupní branou do středisek zimních sportů a radovánek, jakými jsou Deštné či Říčky.

Penzion se nachází zhruba uprostřed obce, naproti nově zbudovaného společenského centra, kousek od zastávky autobusu, kde zastavují v zimě i skibusy a v létě cyklobusy. Autobusy zde jezdí v pravidelných intervalech, lze je tedy použít k dopravě do a ze zimních středisek a zbavit se tak problematického parkování a obav o věci uložené v automobilu.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den v růžovém na zámku 2024 - Doudl…

22.06.2024 - 22.06.2024
Doudleby nad Orlicí

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Premiéra na zámku.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete