Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion U Andresů - Stachy

Stachy

Penzion se nachází v krásném prostředí Chráněné krajinné oblasti nejkrásnějších českých hor – na Šumavě, v malé a klidné osadě Kůsov u Stach. Penzion u Andresů je nově postavený a útulně zařízený rodinný penzion ve stylu šumavské chalupy. Ubytování v penzionu u Andresů je ve 3 komfortních apartmánech pro 4 osoby s možností přistýlky. V každém apartmánu jsou 2 samostatné l…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kůsov 34, Stachy
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Stachy

Fotogalerie k článku

Penzion se nachází v krásném prostředí Chráněné krajinné oblasti nejkrásnějších českých hor – na Šumavě, v malé a klidné osadě Kůsov u Stach. Penzion u Andresů je nově postavený a útulně zařízený rodinný penzion ve stylu šumavské chalupy. Ubytování v penzionu u Andresů je ve 3 komfortních apartmánech pro 4 osoby s možností přistýlky. V každém apartmánu jsou 2 samostatné ložnice po 2 lůžkách, sociální zařízení a obytná místnost s kuchyňským a jídelním koutem a posezením. Kuchyň je plně vybavena kvalitním nádobím, dvojvařičem, rychlovarnou konvicí a mikrovlnou troubou. U penzionu je vyhrazená plocha pro parkování hostů, pro hosty je zřízena úschovna lyží a kol. Na zahradě je příjemné koupání v bazénu prům. 5,5m se solárním ohřevem, ohniště s kamennou deskou na pečení masa a společenská místnost s krbem. Pro děti jsou připraveny houpačky a pískoviště

Možnosti stravování

Kůsov Stachy Šumava Penzion U Andresů stravování : V penzionu se strava nepodává, můžete si však připravit sami něco k jídlu v plně vybavené kuchyňce v penzionu nebo si můžete zajít na dobré jídlo do některé z místních restaurací.

Popis okolí

Penzion leží 1,5 km od sportovního a lyžařského areálu Zadov – Churáňov. Toto středisko je největším lyžařským areálem Jižních Čech, kde najdete 8 sjezdovek o celkové délce větší než 5 km, 7 vleků a 1 sedačkovou lanovku, U-rampu pro snowboard. Areál nabízí i noční lyžování. V okolí se nachází pravidelně upravované běžecké tratě a po celé Šumavě tvoří celkem více než 400 km.

Tipy na výlet po okolí

Lze si udělat pěkný výlet autem na hrad Kašperk (Kašperské Hory), hrad Rabí, Českého Krumlova, Českých Budějovic, na zámek Hluboká. V sezóně je zajištěn turistický autobus, který objíždí okruh Šumavského národního parku. Rovněž lze navštívit vodní lázně v Haidmuhle na německé straně, které jsou vzdáleny okolo 50 km.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete