Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion U dvojice - Nové Město na Moravě

Nové Město na Moravě

Nově vybudovaný rodinný penzion s restaurací U dvojice. V penzionu vás uvítají a budou se o vás starat 2 přímí provozovatelé, takže se vždy setkáte s ochotou a vstřícností.Proto také U dvojice. Nabízíme vám svou ruku na znamení vstřícnosti a pokud nabídku přijmete, rádi vytvoříme 2 strany, které společné prožijí pár dnů na které si vždy rády vzpomenou. Penzion vznikl jako zcela nové zařízení přes…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Olešná 24/24, Nové Město na Moravě
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Žďár nad Sázavou
Obec
Nové Město na Moravě

Fotogalerie k článku

Nově vybudovaný rodinný penzion s restaurací U dvojice. V penzionu vás uvítají a budou se o vás starat 2 přímí provozovatelé, takže se vždy setkáte s ochotou a vstřícností.Proto také U dvojice. Nabízíme vám svou ruku na znamení vstřícnosti a pokud nabídku přijmete, rádi vytvoříme 2 strany, které společné prožijí pár dnů na které si vždy rády vzpomenou. Penzion vznikl jako zcela nové zařízení přestavbou farní zemědělské usedlosti z roku 1750 tak, že do starého rázu stavení bylo zasazeno zařízení splňující požadavky dnešních dnů. Půdorys tvoří čtverec, když 2 strany jsou užitné a 2 pouze zastřešené. Jedna poskytuje zakryté parkování, druhá pak v létě stylové posezení. K relaxaci můžete využít infrasaunu a také venkovní vířivou vanu. Mimo půdorys je oplocená zahrada s koupacím jezírkem a v létě s posezením u grilu. Z oken penzionu pak vidíte na amatérské fotbalové hřiště, hřiště na nohejbal a dětské hřiště, kde je houpačka, skluzavka a prolejzačky, takže i pro malé ratolesti se zábava najde. Víkendové pobytu jsou u nás opravu víkendové. Doba odjezdu je posunuta na neděli do 17 hod, takže u nás opravdu můžete strávit celý víkend.

Možnosti stravování

Součástí penzionu je i restaurace, kde vám nabídneme snídaně, polopenze, nebo si můžete vybrat podle své chuti z jídelního lístku.

Popis okolí

Náš penzion najdete v obci Olešná, spadající pod obec Nové Město na Moravě. Vzdálenost od centra Nového Města je 5km a od areálu Zlatá lyže (dnes aréna Vysočina) 8 km. Ideální poloha pro běžecké lyžování i návštěvy sportovních podniků nejvyšší světové úrovně.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

BLUE STYLE PRIMA FEST 2024

12.07.2024 - 13.07.2024
Zvole

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST, který přináší zábavu pro celou rodinu, se nezadržitelně blíží a odtajňuje…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete