Statistika našeho portálu

  • 102 241 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion U Fanouše - Sušice

Sušice

Penzion U Fanouše se nachází na okraji menší vesničky Dolní Staňkov 4 km od Sušice. Obec leží na úpatí vrchu Svatobor, přímo na hranici chráněné krajinné oblasti Kochánov a od NP Šumava je vzdálena pouhých 9 km. Penzion nabízí kvalitní a přitom levné ubytování. Všechny apartmány a studia jsou vybaveny kuchyňkou a vlastním soc. zařízením. Parkování na vlastním pozemku, garáž na kola, gril, travnat…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dolní Staňkov 12, Sušice
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Sušice

Fotogalerie k článku

Penzion U Fanouše se nachází na okraji menší vesničky Dolní Staňkov 4 km od Sušice. Obec leží na úpatí vrchu Svatobor, přímo na hranici chráněné krajinné oblasti Kochánov a od NP Šumava je vzdálena pouhých 9 km. Penzion nabízí kvalitní a přitom levné ubytování. Všechny apartmány a studia jsou vybaveny kuchyňkou a vlastním soc. zařízením. Parkování na vlastním pozemku, garáž na kola, gril, travnaté hříště, v blízkosti koupání.

Možnosti stravování

Možnost vaření ve vybavených kuchyňkách.

Popis okolí

V okolí je množství cyklotras, navazující i na německé cyklotrasy. Koupání v řece Otavě nebo koupaliště v Sušici, Petrovicích, aquapark v Horažďovicích. Turistika, houbaření, rybolov na řece Otavě.

Tipy na výlet po okolí

V okolí je bezpočet možností na výlety. Hrady Rabí, Velhartice, Kašperk, Klenová. Výlety po NP Šumava i blízkost bavorského NP jsou téměř neomezené. Zajímavosti - Čeňkova Pila, Hanswaldská kaple, modravské slatě, rozhledny - Poledník, Svatobor, Javorník.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete