Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion U Hiclů - Velké Pavlovice

Velké Pavlovice

Areál se nachází v okrajové části města Velké Pavlovice. Je tvořen apartmány, penziony, ubytovnou a restaurací s vinným sklepem. Nabízíme vybavenou společenskou místnost cca 70 míst pro firemní akce, školení, svatby, školní výlety, rodinnou rekreaci, to vše v příjemném prostředí jižní moravy. Parkování v uzavřeném objektu, úschovna kol, vlakové i autobusové spojení. Na každé chodbě se nachází kuc…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Tovární 3, Velké Pavlovice
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Břeclav
Obec
Velké Pavlovice

Fotogalerie k článku

Areál se nachází v okrajové části města Velké Pavlovice. Je tvořen apartmány, penziony, ubytovnou a restaurací s vinným sklepem. Nabízíme vybavenou společenskou místnost cca 70 míst pro firemní akce, školení, svatby, školní výlety, rodinnou rekreaci, to vše v příjemném prostředí jižní moravy. Parkování v uzavřeném objektu, úschovna kol, vlakové i autobusové spojení. Na každé chodbě se nachází kuchyňský kout s kuchyňskými spotřebičemi. Apartmán 1x1 + 1x2, rohová vana přímo na pokoji, sprchový kout, kuchyň vybavena domácími spotřebičemi.

Možnosti stravování

Nabízíme Vám posezení ve stylovém vinném sklepu s kapacitou 60 osob a v restauraci s letní zahrádkou. To vše v príjemném tichém prostredí jižní Moravy i s možností ubytování. Pro cyklisty v objektu úschovna kol. Domácí zvíře po dohodě. Parkoviště v těsné blízkosti objektu. Autobusové i vlakové spojení. Možnosti pohoštění pro zájezdy, dle zájmu i snídaně, obědy a večeře. Na přání Vám zajistíme program: Cimbálová muzika, dle interpreta, harmonika s kytarou, přednáška o víně.

Popis okolí

Velkopavlovická vinařská podoblast je typická svým vysokým potenciálem pro vinařskou turistiku, která je celoročním lákadlem návštěvníků do oblasti. Areál se nachází v okrajové cásti mesta Velké Pavlovice. Je tvoren turistickým hotelem, ubytovnou a restaurací s vinným sklepem.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Královský košt Mikulov 2024

23.08.2024 - 23.08.2024
Hotel Ryzlink Mikulov

Výjimečná degustace vín spojená s kulturním a gastronomickým zážitkem.

Čtyři dohody: Jaroslav Dušek 2024 -…

25.09.2024 - 25.09.2024
Mikulov

Veleúspěšné divadelní představení Jaroslava Duška na motivy stejnojmenného bestselleru Čtyři dohody Dona Miguela Ruize…

Královský košt Hustopeče 2025

11.01.2025 - 11.01.2025
Hustopeče

Závěrečná degustace vín ve Wine Wellness hotelu.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete