Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion U Holubů - Čeladná

Čeladná

Penzion je situován ve velmi klidném prostředí Moravskoslezských Beskyd v Čeladné na úpatí hory Smrk. Veškeré pokoje skýtají hostům dostatek klidu pro kvalitní rekreaci a odpočinek. Pobyt je vhodný i jako dárek k výročí. Hosté mohou volit z následujících možností: 9 pokojů s vlastním sociálním zařízením, 7 pokojů s WC a sprchou na patře. Kapacita celkem 34 lůžek a 6 přistýlek. K dispozici je park…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Čeladná 806, Čeladná
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Frýdek-Místek
Obec
Čeladná

Fotogalerie k článku

Penzion je situován ve velmi klidném prostředí Moravskoslezských Beskyd v Čeladné na úpatí hory Smrk. Veškeré pokoje skýtají hostům dostatek klidu pro kvalitní rekreaci a odpočinek. Pobyt je vhodný i jako dárek k výročí. Hosté mohou volit z následujících možností: 9 pokojů s vlastním sociálním zařízením, 7 pokojů s WC a sprchou na patře. Kapacita celkem 34 lůžek a 6 přistýlek. K dispozici je parkoviště. Sleva pro stálé klienty. Výrazné slevy ubytování pro skupiny od 20 osob. Domácí zvířata za příplatek 70,-Kč. Zdarma připojení k internetu - wifi.

Možnosti stravování

Restaurace s celkovou kapacitou cca 80 míst nabízí výbornou kuchyni jak pro ubytované tak i pro návštěvníky. Plná penze a polopenze - výběr jídel, snídaně - raut. Pro chvíle odpočinku máme vynikající kávu Segafredo, pivo Radegast, Plzeň, kvalitní vína, dezerty atd.

Popis okolí

Penzion se nachází na samém konci malebné vesničky Čeladná, na úpatí hory Smrk. Je zasazen uprostřed horské louky v nádherné přírodě Beskyd. Okolo se rozprostírají husté lesy, pod ním protéká říčka Čeladenka, jejíž čistotu dokazuje výskyt pstruhů a v parném létě vybízí k příjemnému osvěžení.

Tipy na výlet po okolí

Na výletech můžete obdivovat nejen přírodu, ale i lidovou architerkturu (Rožnov pod Radhoštěm, Pustevny), památky ve Štramberku, Novém Jičíně, na Hukvaldech. Celoročně se v okolí konají různé kulturní a sportovní akce, kterými můžete zpestřit Vaši dovolenou.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Ladná Čeladná 2024 - Čeladná

02.08.2024 - 03.08.2024
Čeladná

Již podeváté se v podhůří Beskyd odehraje festival Ladná Čeladná a jako tradičně nabídne rozmanitý program pro mladší i…

Pivopění 2024 - Frýdek-Místek

02.08.2024 - 03.08.2024
Frýdek-Místek

První srpnový pátek & sobota 2024 bude opět ve znamení skvělé hudby, piva a jídla! Areál historické textilky Slezan na…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete