Statistika našeho portálu

  • 102 250 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion U Husovy kaple - Třeboň

Třeboň

Nabízíme vám příjemné ubytování v rodinném domku ve vilové čtvrti města Třeboně za výhodné ceny. 2 prostorné čtyřlůžkové pokoje každý s možností přistýlky, vlastním sociálním zařízením, ledničkou a BTV. 1 dvojlůžkový pokoj v patře s kuchyňkou, lednicí, BTV, vlastní koupelnou a samostatným WC. Velká společná kuchyně s posezením pro 10 osob, vybavená, el. sporák, lednice, varná konvice, mikrovlnná …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Seifertova 380/II., Třeboň
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Třeboň

Fotogalerie k článku

Nabízíme vám příjemné ubytování v rodinném domku ve vilové čtvrti města Třeboně za výhodné ceny. 2 prostorné čtyřlůžkové pokoje každý s možností přistýlky, vlastním sociálním zařízením, ledničkou a BTV. 1 dvojlůžkový pokoj v patře s kuchyňkou, lednicí, BTV, vlastní koupelnou a samostatným WC. Velká společná kuchyně s posezením pro 10 osob, vybavená, el. sporák, lednice, varná konvice, mikrovlnná trouba a nádobí. Výhodné zejména pro dvě spřátelené rodiny, veselé party a spolky cyklistů, rybářů, sportovců, houbařů, borůvkářů, milovníků historických a přírodních krás, koupání a ctitele dobrého jídla a piva.

Možnosti stravování

Vlastní. Vybavená kuchyň.

Popis okolí

Od nás se dostanete za 3 min. na historické náměstí a k Bertiným lázním, za 5 min. na pláž rybníka Svět a za 10 min. k lázním Aurora.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete