Statistika našeho portálu

  • 102 177 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion U Kata - Cheb

Cheb

Nabízíme ubytování ve 2 dvoulůžkových, 2 čtyřlůžkových pokojích a v 1 apartmánu s 3-4 lůžky. Pokoje jsou nově zařízené, vybavené TV. Sprcha a WC, lednička a varná konvice jsou společné vždy pro dva pokoje. V apartmánu je lednice, vybavená kuchyňská linka s plynovým sporákem,koupelna a WC, TV, rádio. Před penzionem máme rezervované 1 parkovací místo, ovšem lze zaparkovat i jinde v okolí penzionu n…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Židovská 17/416, Cheb
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec
Cheb

Fotogalerie k článku

Nabízíme ubytování ve 2 dvoulůžkových, 2 čtyřlůžkových pokojích a v 1 apartmánu s 3-4 lůžky. Pokoje jsou nově zařízené, vybavené TV. Sprcha a WC, lednička a varná konvice jsou společné vždy pro dva pokoje. V apartmánu je lednice, vybavená kuchyňská linka s plynovým sporákem,koupelna a WC, TV, rádio. Před penzionem máme rezervované 1 parkovací místo, ovšem lze zaparkovat i jinde v okolí penzionu nebo na nedalekém náměstí zdarma od 18-8 hod. základní sazba na osobu/noc bez snídaně ...... 350 Kč V době vánočních svátků od 24.12. do 1.1.,velikonoc 450 Kč Děti do 6 let bez nároku na lůžko zdarma. Cenu lze dohodnout individuálně při vyšším počtu ubytovaných osob a nocí.

Možnosti stravování

Snídaně možná po dohodě, na osobu 80 Kč

Popis okolí

Penzion se nachází přímo v historickém centru Chebu. Ujdete něco málo kroků a rázem se octnete na Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad či na Chebském hradě. Město Cheb a okolí samozřejmě nabízí mnohem více pamětihodností, které budete mít možnost navštívit po dobu pobytu v našem útulném Penzionu. Přijďte a přesvědčte se sami. Pokud vlastníte kolo, můžeme vám doporučit velmi pěkné cyklostezky v naší lokalitě.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Komentovaná prohlídka 2024 - Cheb

18.04.2024 - 18.04.2024
Františkánské nám 30/1,…

Galerie 4 zve na komentovanou prohlídku k výstavě Zbyňka Illka: 7x10.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete