Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion U Kryštofa - Záříčí

Záříčí

Luxusní a velmi atraktivní penzion "hrádeček" se nachází v malé obci Záříčí, 8 km od Kroměříže (památka UNESCO), na jižní Moravě, v mikroregionu Kroměřížsko. Stylový penzion s restaurací nabízí ubytování se stravováním. Víkendové nebo týdenní pobyty. Celková kapacita penzionu je 6 pokojů. 17 lůžek ve 2 až 4 lůžkových pokojích s možností přistýlky. Pokoje s vlastním sociálním zařízením (…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Záříčí 277, Záříčí
Oblast
Střední Morava
Kraj
Zlínský kraj
Okres
Kroměříž
Obec
Záříčí

Fotogalerie k článku

Luxusní a velmi atraktivní penzion "hrádeček" se nachází v malé obci Záříčí, 8 km od Kroměříže (památka UNESCO), na jižní Moravě, v mikroregionu Kroměřížsko. Stylový penzion s restaurací nabízí ubytování se stravováním. Víkendové nebo týdenní pobyty. Celková kapacita penzionu je 6 pokojů. 17 lůžek ve 2 až 4 lůžkových pokojích s možností přistýlky. Pokoje s vlastním sociálním zařízením (koupelna s vanou nebo sprchovým koutem, WC), malou ledničkou a BTV. Společné prostory tvoří velký rytířský sál s krbem. Parkování u objektu.

Možnosti stravování

Restaurace s barem nabízí výbornou domácí českou kuchyni (zvěřinové speciality, hotová jídla, minutky). Možnost objednání snídaně či večeře, polopenze nebo plné penze. Pivnice, venkovní zahrádka s posezením.

Popis okolí

Turisticky atraktivní místa : Areál koupaliště v Kojetíně, sjíždění řeky Moravy, koupání na Tovačovských jezerech. Zámek v Chropyni. Tovačov -zámek a židovské muzeum – Městská památková zóna, kostel sv. Václava, mohyla. Kojetín – židovský hřbitov, kostel Nanebevzetí Panny Marie. Polkovice – středisko agroturistiky. Nejbližší přírodní koupaliště (štěrkáč, koupání, rybaření) 300 m, vyhřívané koupaliště s tobogánem (noční koupání) v Chropyni 2 km. Koupaliště v Kroměříži (tenisové kurty, plážový volejbal, hřiště na basketbal a nohejbal, občerstvení) 8 km, tenisové kurty 200 m. Nejbližší lyžařský vlek 20 km (Rusava), běžecké tratě v okolí. Kulturní, společenské a sportovní akce v Kroměříži. Nově vybudované dětské hřiště a cyklostezka v obci. Výlety do okolí: zámek, Podzámecká a Květná zahrada v Kroměříži, Svatý Hostýn v Hostýnských vrších, poutní místo Velehrad, hrad Buchlov, hradní zřícenina Cimburk v Chřibech, Bunč, rozhledna Brdo, lázně Luhačovice, ZOO Lešná, Svatý Kopeček u Olomouce, zatopené lomy ve Výklecích u Přerova - koupání, celodenní výlety do Jeseníků či Beskyd.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Festival kávy a čaje 2024 - Kroměříž

08.06.2024 - 09.06.2024
Výstaviště Kroměříž, K…

FESTIVAL KÁVY A ČAJE, VÝSTAVIŠTĚ KROMĚŘÍŽ, 8.6.- 9.6.2024 Nenechte si ujít ochutnávku exotických káv a čajů, které…

Army fest 2024 - Kroměříž

23.06.2024 - 23.06.2024
Výstaviště Kroměříž, K…

ARMY FEST, VÝSTAVIŠTĚ KROMĚŘÍŽ, NEDĚLE 23. 6. 2024 Výstaviště Kroměříž se v neděli 23.6. stane místem prodejní…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete