Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion U Matulů - Deštné v Orlických horách

Deštné v Orlických horách

Penzion u Matulů je nově otevřený rodinný penzion s profesionálním servisem, kvalitní českou kuchyní, podtrženou regionálními surovinami od domácích výrobců a individuálním přístupem ke každému hostovi. Snažíme se Vám vytvářet příjemné a klidné prostředí pro Váš odpočinek, dovolenou, svatební den, firemní akci nebo příjemné posezení s přáteli nad sklenkou dobrého vína.Penzion u Matulů je ideální …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Deštné v Orlických horách 12, Deštné v Orlických horách
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Rychnov nad Kněžnou
Obec
Deštné v Orlických horách

Fotogalerie k článku

Penzion u Matulů je nově otevřený rodinný penzion s profesionálním servisem, kvalitní českou kuchyní, podtrženou regionálními surovinami od domácích výrobců a individuálním přístupem ke každému hostovi. Snažíme se Vám vytvářet příjemné a klidné prostředí pro Váš odpočinek, dovolenou, svatební den, firemní akci nebo příjemné posezení s přáteli nad sklenkou dobrého vína.

Penzion u Matulů je ideální místo pro Vaše rodinné, firemní a školní akce, promoce, svatby, narozeninové oslavy, firemní večírky , prezentace, školy v přírodě a různá sportovní soustředění.

Pro chvíle se svými přáteli můžete využít příjemné posezení v restauraci u krbu nebo kavárně.

Možnosti stravování

Přijměte pozvání do naší restaurace s vynikající českou kuchyní a příjemným servisem. Na své si přijdou milovníci tradiční české kuchyně, ale i steaků, grilovaného masa, salátů apod. Náš šéfkuchař Vám v průběhu roku nabídne nejrůznější sezonní speciality, jako jsou valentýnské menu, zvěřinové a zabíjačkové hody, a poodhalí tajemství tradičních českých moučníků.

PROVOZNÍ DOBA RESTAURACE:

Celoročně   PO - NE: 12:00 - 21:00

Popis okolí

Penzion U Matulů se nachází přímo pod vlekem Špičák, který je dlouhý 440 m. Skicentrum Deštné v Orlických horách je vzdáleno od penzionu 800 m a nabídka sjezdovek a služeb s nimi spojených je opravdu celá řada. Na své si příjdou malý i velcí běžkaři, sjezdový lyžaři, snowboardisté, jednotlivci i celé rodiny. K dispozici je snowpark, skiškola, půjčovna a servis.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den v růžovém na zámku 2024 - Doudl…

22.06.2024 - 22.06.2024
Doudleby nad Orlicí

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Premiéra na zámku.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete