Statistika našeho portálu

  • 102 177 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion U Modré kočky Votice - ubytovani - Votice

Votice

Penzion U Modré kočky Votice nabízí ubytování v klidném prostředí města Votice, jenž jsou zvány branou České Sibiře. Vybavení objektu: - zahradní restaurace - Pohádkové léto v zahradě - nadstandart za rozumnou cenu - pokoje ve zrekonstruovaném podkroví a 1. patře - 2x apartmán s kuchyňkou a koupelnou v zahradě restaurace - sociální zařízení na pokojích sprcha, umyvadlo, WC, fén.. - wifi bezdrátov…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Táborská 72, Votice
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Benešov
Obec
Votice

Fotogalerie k článku

Penzion U Modré kočky Votice nabízí ubytování v klidném prostředí města Votice, jenž jsou zvány branou České Sibiře. Vybavení objektu: - zahradní restaurace - Pohádkové léto v zahradě - nadstandart za rozumnou cenu - pokoje ve zrekonstruovaném podkroví a 1. patře - 2x apartmán s kuchyňkou a koupelnou v zahradě restaurace - sociální zařízení na pokojích sprcha, umyvadlo, WC, fén.. - wifi bezdrátový internet zdarma - vybavené kuchyňky - 2x dětské hřiště s pískovištěm - stolní tenis, šipky v zahradě - posezení v zahradě - úschova kol a motocyklů - půjčovna a drobné opravy kol - info o turistických trasách a cyklotrasách - postýlky pro Vaše nejmenší - sestavíme Váš výlet na míru.

Možnosti stravování

Lze využít služeb naší restaurace U Modré kočky Votice. Je možné objednat i snídaně. Skladba i čas záleží na Vás. Nabízíme polední hotovkové menu a po 14.00 hodině minutkový jídelní lístek.

Popis okolí

V blízkosti se nachází památná hora Blaník, zámek Konopiště, zámek Jemniště, zámek Vrchotovy Janovice, zámek Vlašim vše se zámeckými parky, skalní útvar Čertovo břemeno. Náležíme do sítě Cyklisté vítáni a Mikroregionu Džbány. V okruhu 35 km naleznete celkem 10 rozhleden a vyhlídkových věží. Náš kraj je jako stvořený k výletům na kole i po svých k mnoha zajímavostem a pamětihodnostem a je hustě protkán turistickým značením a naučnými stezkami.

Tipy na výlet po okolí

Zámek Konopiště 15 km, zámek Vrchotovy Janovice 7 km, zámek Jemniště 20 km, zámek Vlašim 25 km, Tábor - historické centrum 27 km Vrch Kalvarie s křížovou cestou 5 km Lom Miličín 5 km Monínec sjezdovka 12 km Skalní útvar Čertovo břemeno 12 km Ratměřice - obec roku 2010 + sekvoje v zámeckém parku 5 km rozhledna Blaník 12 km zřícenina hradu Šelmberk s rozhlednou 15 km zřícenina hradu Borotín 15 km

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér ve Vlašimi | květen 2024

14.05.2024 - 14.05.2024
Komenského 22, 258 01…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Narozeninový koncert Rádia Blaník 2…

25.05.2024 - 25.05.2024
Konopiště

V sobotu 25. května 2024 se na Konopišti uskuteční každoročně vyprodaný narozeninový koncert Rádia Blaník, kterého se…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete