Statistika našeho portálu

  • 102 254 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion U Nešlehů - Horní Planá

Horní Planá

Náš rodinný penzion U Nešlěhů s vlastní restaurací se nachází v malebné a klidné přírodě v předhůří Šumavy u Lipenského jezera v nadmořské výšce 750 m a je otevřen po celý rok. Všechny pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem, toaletou a BTV - pro zpříjemnění dne, večera či pro uzavřenou společnost je k dispozici společenská místnost - krásný a velký prostor plné zeleně vedle penzionu je určen jak p…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Náš rodinný penzion U Nešlěhů s vlastní restaurací se nachází v malebné a klidné přírodě v předhůří Šumavy u Lipenského jezera v nadmořské výšce 750 m a je otevřen po celý rok. Všechny pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem, toaletou a BTV - pro zpříjemnění dne, večera či pro uzavřenou společnost je k dispozici společenská místnost - krásný a velký prostor plné zeleně vedle penzionu je určen jak pro relaxaci v našem bazénu, tak i pro sportovní vyžití. - volejbal, černý tenis, nohejbal, malá kopaná, stolní tenis, ruské kuželky opékání buřtů atd.

Možnosti stravování

V budově se nachází restaurace o počtu 60-ti míst, která je určena pouze pro hosty penzionu s venkovní terasou. Nabízíme snídaně od 8 do 10 hodin a večeře od 18 do 20 hodin. Naše restaurace je NEKUŘÁCKÁ.

Popis okolí

Náš penzion se nachází v centrální poloze a je s jezerem Lipno spojen vodním kanálem, které slouží jako kotviště lodí. Autobusová zastávka Nová Hůrka je vzdálena ca. 300m a vlakové nádraží je 1000m od našeho penzionu.

Tipy na výlet po okolí

Letní aktivity - vodní svět, rybaření, golf, turistika, houbaření, kaniistika, vyjížďky na koních, cykloturistika, surfing.Zimní aktivity - lyžování, běžky, bruslení.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete