Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion U pivovaru - Český Krumlov

Český Krumlov

Pension "U Pivovaru" najdete v historickém centru Českého Krumlova, na klidném místě v blízkosti hlavní zámecké brány. Tři stylově zařízené prostorné apartmány nabízí ideální možnost pro strávení romantického pobytu v historické perle Jižních Čech.Z podkrovního apartmánu je přímý výhled na zámeckou věž českokrumlovského zámku, který je svou rozlohou řazen na druhé místo v České republic…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nové město 181, Český Krumlov
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Český Krumlov

Fotogalerie k článku

Pension "U Pivovaru" najdete v historickém centru Českého Krumlova, na klidném místě v blízkosti hlavní zámecké brány. Tři stylově zařízené prostorné apartmány nabízí ideální možnost pro strávení romantického pobytu v historické perle Jižních Čech.

Z podkrovního apartmánu je přímý výhled na zámeckou věž českokrumlovského zámku, který je svou rozlohou řazen na druhé místo v České republice, hned po Pražském hradě. Pokoje jsou pravidelně poklízeny pokojskou službou. Automobilem můžete zajet přímo až k našemu pensionu, parkovat lze na hlídaném parkovišti v areálu krumlovského pivovaru. K dispozici je bezplatné internetové připojení wifi.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete