Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion U potůčku - Malá Morávka

Malá Morávka

V rámci ubytování Vám nabízíme nový penzion, ideální pro odpočinek rodin s dětmi a všechny milovníky přírody Jeseníků. Vhodné také pro pořádání rodinných oslav, firemních akcí či uzavřenou společnost. Maximální kapacita: 16 osob + 4 osoby v sousedícím, samostatném apartmánu. Po domluvě je možno penzion uzavřít i pro menší společnost.K dispozici jeden dvoulůžkový, dva čtyřlůžkové a jeden šestilůžk…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Malá Morávka 285, Malá Morávka
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Bruntál
Obec
Malá Morávka

Fotogalerie k článku

V rámci ubytování Vám nabízíme nový penzion, ideální pro odpočinek rodin s dětmi a všechny milovníky přírody Jeseníků. Vhodné také pro pořádání rodinných oslav, firemních akcí či uzavřenou společnost. Maximální kapacita: 16 osob + 4 osoby v sousedícím, samostatném apartmánu. Po domluvě je možno penzion uzavřít i pro menší společnost.K dispozici jeden dvoulůžkový, dva čtyřlůžkové a jeden šestilůžkový pokoj + dva dvoulůžkové pokoje se soc. zařízením v apartmánu. Pro Vaše max. pohodlí je na pokojích posezení s LCD TV, součástí vybavení každého pokoje je i lednice. V objektu je možnost vaření a stravování ve společné kuchyni. Součástí vybavené kuchyně je i společná jídelna. Sociální zařízení: vlastní, vlastní / společné. Pro nejmenší je zde dětský koutek. K dispozici také lyžárna. Možnost úschovy kol. Topení: ústřední a podlahové. V objektu se nekouří. Vše odpovídá hygienickým a protipožárním pravidlům. Dále, ve vedlejším objektu, nabízíme samostatný apartmán s vlastním soc. zařízením. Kapacita: 4 osoby. Na dvou pokojích apartmánu LCD TV, lednice, mikrovlná trouba, rychlovarné konvice talíře, hrnky, skleničky, příbory. Není zde možnost vaření a užívání společné kuchyně ve vedlejším objektu.Topení: ústřední a podlahové. V objektu se nekouří. Všem ubytovaným je pro příjemný pobyt k dispozici velká část oplocené zahrady s bazénem, trampolínou, dětskou houpačkou, houpadly a prolézačkou, pískovištěm, venkovním posezením, ohništěm a grilem.Možnost připojení k internetu - WIFI. Parkování v oplocené části zahrady u objektu. Své zvířecí miláčky zanechte prosím doma. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Možnosti stravování

V objektu je možnost vaření a stravování ve společné kuchyni. Součástí kuchyně je i společná jídelna. Vybavení kuchyně: 2 plynové, čtyřplotýnkové varné desky s odsavači par, vestavná el. trouba Electrolux, kávovar Tassimo-Bosch, mikrovlná trouba, 2 rychlovarné konvice, 2 toustovače. Vybavení kuchyně také zahrnuje hrnce, pánve, talíře, hrnky, skleničky, příbory a veškeré drobné potřeby určené k vaření.

Popis okolí

Ubytování v turistickém středisku Malá Morávka, ležícím v těsné blízkosti nejvyšší hory Jeseníků Praděd a 7 km vzdálených lázní Karlova Studánka. V zimě možnost provozování lyžařských sportů v blízkých zimních střediscích uspokojí náročného i začínajícího milovníka zimních sportů. V létě především možnost turistiky, cykloturistiky, apod.

Tipy na výlet po okolí

Praděd, Petrovy kameny, Rešovské vodopády, naučná stezka Velká Kotlina, pramen Moravice, naučná stezka Bílá Opava, Kamzičník, Rejvíz, lázně Karlova Studánka, lázně Jeseník, lázně Velké Losiny, přečerpávací elektrárna Dlouhé stráně, hrad Sovinec, zámek Bruntál.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Bru…

08.08.2024 - 08.08.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Bruntále.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Krn…

15.08.2024 - 15.08.2024
Krnov

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Krnova.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Rým…

22.08.2024 - 22.08.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Rýmařově.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Bru…

12.09.2024 - 12.09.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Bruntále.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete