Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion U Pštrosa - Týn nad Vltavou

Týn nad Vltavou

Nový penzion U Pštrosa najdete na nádherném a klidném místě uprostřed lesů Píseckých hor. Penzion poskytuje ubytování v osmi útulně zařízených pokojích + jednom bezbariérovém. Celková kapacita penzionu je 18 lůžek. Na pokojích vlastní sociální zařízení - koupelna, WC. TV/SAT, telefon. Hosté mají k dispozici bezdrátové připojení k internetu a vlastní parkoviště přímo u objektu. Letní terasa. Zvířá…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Všeteč, Týn nad Vltavou
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
České Budějovice
Obec
Týn nad Vltavou

Fotogalerie k článku

Nový penzion U Pštrosa najdete na nádherném a klidném místě uprostřed lesů Píseckých hor. Penzion poskytuje ubytování v osmi útulně zařízených pokojích + jednom bezbariérovém. Celková kapacita penzionu je 18 lůžek. Na pokojích vlastní sociální zařízení - koupelna, WC. TV/SAT, telefon. Hosté mají k dispozici bezdrátové připojení k internetu a vlastní parkoviště přímo u objektu. Letní terasa. Zvířátka mají vstup povolen za poplatek.

Popis okolí

Okolí nabízí ideální podmínky pro Vaši ničím nerušenou dovolenou. Je ideální pro všechny, kteří si chtějí odpočinout v krásné krajině plné turisticky atraktivních cílů.

Tipy na výlet po okolí

Lesy jsou protkány množstvím stezek a cyklostezek, které Vás zavedou na mnoho zajímavých míst - rozhlednu Jarník, kde je z výšky 34,6 m překrásný rozhled do okolí, oboru s mufloní zvěří i příjemné posezení uprostřed lesů na chatě Živec. Navštívit můžete města Písek, České Budějovice, ZOO a zámek v Hluboké nad Vltavou a další. Koupání v řece Vltavě a Lužnici, na pískovně ve Veselí nad Lužnicí, Mydlovarský rybník u Zlivi (nejlepší kvalita vody v širokém okolí), venkovní bazén v Olešníku. Rybaření na povolenku v přehradě Kořensko a Hněvkovice. Tenisové kurty, fitcentrum, sportovní hala v Týně. Vhodné podmínky pro houbaření,sběr lesních plodů, turistiku a cykloturistiku. Pravidelné výlety lodí z Týna na Kořensko a Orlík.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Barvám Neutečeš 2024 - České Budějo…

04.05.2024 - 04.05.2024
Sokolský ostrov

Zažij nejbarevnější běh svého života!

Den v růžovém České Budějovice

10.05.2024 - 10.05.2024
České Budějovice

Poseďte s námi na hotelové zahrádce a ochutnejte nejlepší frizzante a růžová vína.

Královský košt České Budějovice 2024

16.11.2024 - 16.11.2024
Clarion Congress Hotel…

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete