Statistika našeho portálu

  • 102 230 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion U Račáků - Frymburk

Frymburk

Přichystán je pro Vás 5-lůžkový apartmán a 2-lůžkový pokoj (možnost přistýlky). Samozřejmostí je samostatný vchod a příslušenství ke každému pokoji. Vybavení pokojů: 2-lůžkový pokoj s možností přistýlky - koupelna se sprchou, lednice, barevná TV. 5ti-lůžkový apartmán - koupelna s vanou, kuchyňský kout s posezením, kávovar, rychlovarná konvice, lednice, barevná TV. Vybavení objektu: terasa, venko…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Blatná 22, Frymburk
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Frymburk

Fotogalerie k článku

Přichystán je pro Vás 5-lůžkový apartmán a 2-lůžkový pokoj (možnost přistýlky). Samozřejmostí je samostatný vchod a příslušenství ke každému pokoji. Vybavení pokojů: 2-lůžkový pokoj s možností přistýlky - koupelna se sprchou, lednice, barevná TV. 5ti-lůžkový apartmán - koupelna s vanou, kuchyňský kout s posezením, kávovar, rychlovarná konvice, lednice, barevná TV. Vybavení objektu: terasa, venkovní krb s možností grilování. - více Parkování před objektem.

Možnosti stravování

V naší restauraci se můžete chutně a dobře najíst za velice příznivé ceny. Oceníte hlavně velikost porcí. Po dohodě rezervujeme celou restauraci pro uzavřenou společnost.

Popis okolí

Nabízíme celoroční ubytování v krásném a klidném prostředí jižní Šumavy ve vesničce Blatná 5 km od Frymburka (směr na Český Krumlov).

Tipy na výlet po okolí

20km Český Krumlov, 20km Vyšší Brod (klášter), 12km Kramolín u Lipna (sjezdové lyžování - při ubytování poskytujeme slevu na skipas), 5km Frymburk (koupání v Lipně), v místě sběr hub.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete