Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion u Radnice - Stříbro

Stříbro

Penzion u Radnice je umísten v centru mesta Stříbra, přímo na Masarykove námestí. Penzion był otevřen 1.7.2004 a momentálne poskytuje nejluxusnejší ubytování ve Stříbře za přijatelnou cenu. Náš penzion může nabídnout jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje či třílůžkový apartmán včetne kuchyňské linky. Všechny pokoje a apartmány mají vlastní sociální zařízení, to znamená sprchový kout a WC.…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
č.p. 61, Stříbro
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Tachov
Obec
Stříbro

Fotogalerie k článku

Penzion u Radnice je umísten v centru mesta Stříbra, přímo na Masarykove námestí. Penzion był otevřen 1.7.2004 a momentálne poskytuje nejluxusnejší ubytování ve Stříbře za přijatelnou cenu. Náš penzion může nabídnout jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje či třílůžkový apartmán včetne kuchyňské linky. Všechny pokoje a apartmány mají vlastní sociální zařízení, to znamená sprchový kout a WC. Samozřejmostí je také televizor. Vetšina pokojů má výhled na Masarykovo námestí včetne renesanční Radnice.

Možnosti stravování

Stravování lze domluvit. Snídane jsou zajišteny v hotelu (80,-Kč) a obed s večeří zajišťuje hotel externe. Vše dle dohody a přání hosta.

Popis okolí

Penzion u Radnice je umísten v centru mesta Stříbra, přímo na Masarykove námestí. Budova, ve které senalézá tento penzion, była v minulých letech intenzivne rekonstruována. Jedná se totiž o druhou nejstaršíbudovu ve Stříbře. Dům vznikl při založení mesta v 13 století a z gotického období ze 14 století zůstalyvnejší obvodové zdi a sklepy.

Tipy na výlet po okolí

Doporučujeme návštěvu například Hracholuské přehrady, kláštera Teplá, Kladrub, golfového hřiště Alfrédov, světoznámého Plzeňského pivovaru a pro aktivní dovolenou rozsáhlou síť cyklostezek.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete