Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion U Rejdaře - Zvíkovské podhradí

Zvíkovské Podhradí

Penzion U Rejdaře se nachází ve Zvíkovském Podhradí. Ubytování v komfortně zařízených pokojích. Každý pokoj je originální, vybaven stylovým nábytkem, posezením nebo sedací soupravou, rádiem, minibarem, televizí se satelitním příjmem. Luxusní koupelna s masážní sprchou je laděna do barev dřeva. Pro váš odpočinek můžeme nabídnout dvoulůžkový a třílůžkový pokoj nebo rodinný pokoj, apartmá a novomanž…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zvíkovské podhradí 90, Zvíkovské Podhradí
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Písek
Obec
Zvíkovské Podhradí

Fotogalerie k článku

Penzion U Rejdaře se nachází ve Zvíkovském Podhradí. Ubytování v komfortně zařízených pokojích. Každý pokoj je originální, vybaven stylovým nábytkem, posezením nebo sedací soupravou, rádiem, minibarem, televizí se satelitním příjmem. Luxusní koupelna s masážní sprchou je laděna do barev dřeva. Pro váš odpočinek můžeme nabídnout dvoulůžkový a třílůžkový pokoj nebo rodinný pokoj, apartmá a novomanželské apartmá.

Možnosti stravování

Součástí penzionu U Rejdaře je útulná restaurace s domácí atmosférou a kuchyní. Restaurace nabízí stravování a občerstvení po celý den. O Vaši pohodu se budou starat kuchaři, kteří pro Vás celoročně připravují středomořské speciality, minutková jídla české a zahraniční kuchyně, nebo třeba klasickou svíčkovou. Neb jídlo má být zážitek, který uspokojí ne jen jeden z našich smyslů. K dotvoření atmosféry patří i posezení u skleničky dobrého vína, či sklenice řízného českého piva.

Popis okolí

Originální, romantický a "ENTIMÁLNÍ" penzion na břehu Orlického jezera, na soutoku řek Vltavy a Otavy, v blízkosti hradu Zvíkova a zámku Orlíku. Oáza klidu a pohody uprostřed jihočeské přírody s rozsáhlou zahradou.

Tipy na výlet po okolí

Hrad Zvíkov, zámek Orlík, město Písek, zámek Bechyně.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Milevsku | září 2024

24.09.2024 - 24.09.2024
Dům kultury Milevsko,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete